Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τρώει όσο ένα άλογο και δεν παχαίνει καθόλου

Μια 50χρονη από το Μάντσεστερ της Αγγλίας τρώει τα πάντα χωρίς όμως να παχαίνει!Ο λόγος για την Carole French η οποία μπορεί να τρώει από fast food, τηγανητά και πολλά άλλα παχυντικά ωστόσο παραμένει πολύ αδύνατη.
Η 50χρονη πάσχει από μια ασθένεια που την έχουν δύο άνθρωποι στον πλανήτη, μιας μορφής συνδετικίτιδα η οποία δεν της επιτρέπει να αποθηκεύει λίπος.

Και αν μέσα σας τη ζηλεύετε μάλλον θα πρέπει να διαβάσετε την καθημερινότητά της η οποία δεν είναι καθόλου εύκολη.
Η γυναίκα είναι τόσο αδύνατη που αναγκάζεται να φορά παιδικά ρούχα αφού το νούμερό της είναι μηδέν. Στο δρόμο πολλοί την κοροϊδεύουν ή την κοιτούν περίεργα. Άλλοι πάλι νομίζουν ότι πάσχει από νευρική ανορεξία τη στιγμή που εύχεται να μπορούσε να παχύνει.
"Πάρα πολλοί μου λένε ότι είμαι τυχερή που δεν παχαίνω αλλά εύχομαι να μπορούσα. Από την εφηβεία μου έλεγαν ότι ήμουν ανορεξική αλλά δεν ίσχυε. Τρώω σαν άλογο, ποτέ μα ποτέ δεν παραλείπω γεύματα και τρώω συχνά απέξω. Οι άνθρωποι είναι σκληροί. Ξέρω ότι δείχνω διαφορετική αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που με κοιτάνε. Με βγάζουν μάλιστα φωτογραφίες σαν να είμαι θέαμα", είπε στην Daily Mail η Carole.
Τα σημάδια της ασθένειας ήταν εμφανή από όταν ήταν μωρό αφού ήταν υπερβολικά αδύνατη.
Η ίδια θυμάται την εφηβεία της, το χλευασμό που δεχόταν από τους συμμαθητές της αλλά και τα κουτσομπολιά που έλεγαν πίσω από την πλάτη της.
Χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος για να καταλάβουν οι γιατροί τι ακριβώς είχε.
Εξαιτίας της ασθένειας -η οποία είναι ανίατη- αισθάνεται συνεχώς εξαντλημένη και εμφάνισε οστεοπόρωση και αρθρίτιδα.
Στο πλευρό της, στέκονται οι δυο γιοι της, ο άνδρας της αλλά και οι φίλοι της.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου