Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οργιάζουν οι φήμες για Λόπεζ και Κούπερ

Μόλις δύο μήνες πέρασαν από τον ξαφνικό χωρισμό της 41χρονης λατίνας ντίβας από τον επί επτά χρόνια σύζυγό της Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) και οι κακές γλώσσες τη θέλουν να βρίσκεται ήδη σε άλλη αγκαλιά, όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media".

Και όχι, ο περί ου ο λόγος δεν είναι ο 30χρονος Κουβανός κούκλος Γουίλιαμ Λέβι (William Levy) με τον οποίο την ήθελαν να τσιλιμπουρδίζει τους προηγούμενους μήνες.
Αυτή τη φορά η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) λέγεται ότι έχει έρθει "ύποπτα" κοντά με τον Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper).
Αυτόπτες μάρτυρες εντόπισαν το ζευγάρι το Σάββατο το βράδυ σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης όπου απολάμβαναν το δείπνο και τη συντροφιά ο ένας του άλλου.
Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, η Τζένιφερ και ο Μπράντλεϊ απόλαυσαν ένα άκρως ρομαντικό δείπνο για δύο στο μοδάτο στέκι "Per Se", που όμως, όπως υποστηρίζουν πηγές του περιοδικού "People" δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια επαγγελματική συνάντηση.
Λόπεζ και Κούπερ ετοιμάζονται να συνεργαστούν στο άμεσο μέλλον και υπήρχαν κάποια ζητήματα να συζητηθούν. Έστω…
Κατά τα άλλα, ο Μπράντλεϊ Κούπερ χώρισε από τη Ρενέ Ζελβέγκερ (Renée Zellweger) τον Μάρτιο και από τότε, το όνομά του έχει συνδεθεί με διάφορες σταρ του Χόλιγουντ μεταξύ των οποίων η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και η Ολίβια Γουάιλντ (Olivia Wilde).
www.womenonly.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου