Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γυναικεία λάθη στο κρεβάτι

Αν η κρεβατοκάμαρα σου μοιάζει με… ψυγείο, ίσως ήρθε η ώρα να αναλάβεις το μερίδιο της ευθύνης που σου αναλογεί. Διάβασε τα 3 «εγκληματικότερα» λάθη που μια γυναίκα μπορεί να κάνει στο κρεβάτι και να οδηγήσει τον άντρα στο απόλυτο ξενέρωμα.


Ποιος δεν χρειάζεται λίγο αλατοπίπερο στο σεξ; Αγαπάς τον σύντροφό σου και υποθέτεις ότι αυτό από μόνο του είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό. Σωστά; Μην βιάζεσαι. Σκέφτηκες ποτέ ποιος είναι ο δικός σου ρόλος και τι κάνεις εσύ για να ανεβάσεις την λίμπιντο; Μήπως θεωρείς πολλά πράγματα
δεδομένα και κάνεις ένα ή περισσότερα από τα 3 εγληματικά ξενερωτικά πράγματα; Ποια είναι αυτά, θα δούμε αμέσως.


Εγκληματικό ξενέρωμα Νο 1: Τα βολικά εσώρουχα
Ξέρω καλή μου, είσαι πτώμα κι εκείνο το βαμβακερό κιλοτάκι που δεν μπαίνει στον πωπό σου και που δεν σε κόβει το λάστιχό του (πιθανόν γιατί είναι τόσο παλιό που έχει ξεχειλώσει εντελώς) είναι αυτό που χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις στην αγκαλιά του και… ό,τι ήθελε προκύψει.
Oκ, δεκτόν, αλλά μην περιμένεις και από τον άλλο να βγάζει καπνούς απ’ τα ρουθούνια… Τα αρσενικά λειτουργούν πολύ με την όραση, οπότε αν έχεις «κέφια» στείλε το μήνυμα με ό,τι πιο σέξι και άβολο κρύβεται στο συρτάρι σου.
Το ίδιο ισχύει για τα βολικά ζεστά αλλά τόοοσο γεροντίστικα νυχτικά, τις πιζάμες με τα χαριτωμένα αρκουδάκια, τις χνουδωτές παντόφλες και ό,τι άλλο ξενερωτικό διαθέτεις.
Πέτα τα καλή μου, ή κρύψε τα για όταν θα λείπει.


Εγκληματικό ξενέρωμα Νο2: Η παθητικότητα
Το να «του κάθεσαι» όποτε το ζητάει δεν πρόκειται να σας βάλει στο πάνθεον των παθιασμένων εραστών στον αιώνα τον άπαντα. Εδώ κολλάει το… «Τον αγαπάς; Απόδειξη!» Προκάλεσέ τον λοιπόν, ζήτα του σεξ, κάντο με όποιον τρόπο σου βγαίνει καλύτερα, γλυκά, νιαουρίζοντας, πρόστυχα, απαιτητικά, τρυφερά ή αγαπησιάρικα. Με όποιον τρόπο κι αν το ζητήσεις θα ‘χεις και μάλιστα σε «υπερθετικό» βαθμό.
Πάρε και καμιά πρωτοβουλία… Δεν είναι ντροπή. Ζήτα του τι θέλεις να σου κάνει, πες του τις φαντασιώσεις σου,  αφήσου γενικώς. Αν είσαι ελεύθερη και χαλαρή η σπίθα που θα ανάψει θα κάψει κάθε ίχνος ρουτίνας.


Εγκληματικό ξενέρωμα Νο3: Η κριτική
Κράτα την κριτική για την επόμενη ταινία που θα δεις στο σινεμά. Δεν υπάρχει τίποτα που να ξενερώνει έναν άντρα περισσότερο από τα «μη, δεν μ’ αρέσει αυτό, α πα πα, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα, για ποια με πέρασες». Αν βλέπεις ότι οι προθέσεις του είναι προς δρόμους που δεν είσαι διατεθειμένη να εξερευνήσεις (όχι ακόμα, όχι σήμερα, όχι γενικώς) μην βάλεις και τις φωνές. Ή αν βάλεις τις φωνές μην απορήσεις αν βάλει τα αθλητικά του και πάρει τους δρόμους. Αντί για ξενερωτική κριτική, παράσυρέ τον σε άλλους δρόμους που να είναι προς κάτι που να σε ευχαριστεί. Απόσπασέ την προσοχή του με κάτι εξίσου ξεσηκωτικό και μην διακινδυνεύεις να σβήσεις την φωτιά που έχει ανάψει.


Βάλε λοιπόν τα σέξι σου εσώρουχα και μαζί με αυτά «φόρεσε» και την πιο καλή και παιχνιδιάρική διάθεσή σου. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, πάρε πρωτοβουλίες και απόφυγε τις «κακοτοπιές» με διπλωματία. Βάλε με άλλα λόγια φωτιά στην κρεβατοκάμαρα.
fe-mail.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου