Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Thai μασάζ

Θεραπευτικό ή χαλαρωτικό; Δεν υπάρχουν σήμερα αποκλειστικά αυτά τα είδη μασάζ. Η γκάμα τους είναι μεγαλύτερη, κάτι που μας κάνει να χρειαζόμαστε λεξικό για να καταλάβουμε σε τι βοηθάει το κάθε είδος και τι αποτελέσματα έχει στο σώμα μας. Ας δούμε που βοηθάει το thai. Στο συγκεκριμένο είδος μασάζ μπορείτε να φοράτε τα ρούχα σας, κατά προτίμηση, μια λεπτή φόρμα με ένα t-shirt.
Στο παραδοσιακό thai μασάζ, ο θεραπευτής χρησιμοποιεί μια σειρά από διατάσεις και πιέσεις σε διάφορα σημεία, προκειμένου ν’απελευθερώσει την ένταση από το σώμα. Για να το πετύχει αυτό, χρησιμοποιεί τις παλάμες, τους αντίχειρες, τα πέλματα, τα γόνατα ή και όλο του το σώμα. Οι πιέσεις όμως αυτές δεν γίνονται τυχαία! Στόχος του μασάζ, είναι να επαναφέρει τη ροή ενέργειας μέσα στα ενεργειακά κανάλια του σώματος τα οποία όταν μπλοκάρουν, δημιουργούν πόνους και στη συνέχεια είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν και ασθένειες. Μετά από κάθε συνεδρία μασάζ, αισθάνεστε αναζωογονημένη, γεμάτη ευεξία και ταυτόχρονα ήρεμη στο μυαλό και την ψυχή σας. Το thai μασάζ όπως είπαμε, βελτιώνει τη ροή ενέργειας αλλά και την κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνει τους πόνους από το σώμα, βοηθάει στην ευλυγισία, προσφέρει καλύτερη στάση σώματος, κλπ. Αθροιστικά λοιπόν, προσφέρει καλύτερη υγεία χωρίς εσείς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα. Απλά ν’ακολουθήσετε το θεραπευτή.
www.jenny.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου