Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βλέννα στα κόπρανα

Η εκροή βλέννας από τον πρωκτό είναι ένα σύμπτωμα που συχνά οδηγεί τον πάσχοντα στον ιατρό. Η βλέννα μπορεί ή όχι να συνοδεύεται από κάψιμο, κνησμό ή πόνο. Κατά την επισκόπηση της περιοχής μπορεί να υπάρχει εξάνθημα, ερυθρότητα, πρήξιμο.

Ο κατάλογος των νοσημάτων που προκαλούν εκροή βλέννας είναι μακρύς και περιλαμβάνει αφροδίσια, κοινά μικρόβια και λοιμογόνα, σχηματισμό περιπρωκτικών συριγγίων και αποστημάτων, φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου, καρκινώματα, αιμορροΐδες, σύνδρομα δυσανεξίας σε τρόφιμα, δερματικά νοσήματα. Το παθολογικό αυτό πρόβλημα μπορεί να πηγάζει αμιγώς από κακές συνθήκες υγιεινής ή τοπική υπερευαισθησία.

Κατά την ιατρική εξέταση διερευνάται το διατροφικό ιστορικό, συνήθειες της καθημερινότητας και εξετάζεται η ύπαρξη αντικειμενικών παθολογικών σημείων. Τα στοιχεία αυτά είναι ζωτικής σημασίας για την ακριβή αξιολόγηση και την εκτίμηση της αναγκαιότητας διενέργειας ορισμένων ειδικών εργαστηριακών εξετάσεων. Σήμερα υπάρχει αποτελεσματική φαρμακευτική θεραπεία.

http://www.iatronet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου