Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Αϊστάιν σε ... θηλυκή έκδοση!

Από τον στίβο, στη μουσική βιομηχανία και από την αγκαλιά του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, κατηγορούμενη για βλασφημία.

Η Ντορότα Ραμπσζέσβσκα, γνωστότερη στην Πολωνία ως Ντόντα Ιλεκτρόντα, στα είκοσι επτά χρόνια της τα έχει κάνει όλα...


Η σόλο καριέρα της ως τραγουδίστρια έχει ανάψει φωτιές στην πατρίδα της, καθώς ήδη τα σινγκλ της έχουν κάνει τεράστια επιτυχία στην Πολωνία. Διόλου τυχαίο, για μια γυναίκα που είναι συνώνυμη της ιδιοφυΐας, αφού το IQ της φτάνει στο 156!

Η Ντόντα, σύμφωνα με το σχετικό τεστ στο οποίο πήρε μέρος σε ηλικία είκοσι ετών (το 2004) για λογαριασμό της MENSA, διαθέτει ευφυΐα που σχεδόν αγγίζει εκείνη του Αλμπερτ Αϊνστάιν (160), συνεπώς κάτι περισσότερο μπορεί να γνωρίζει για όλα όσα έχει κάνει στη ζωή της.

Ξεκίνησε ως αθλήτρια του στίβου στην εφηβική ηλικία και κέρδισε χρυσά μετάλλια στο πρωτάθλημα Πολωνίας στα 1.000 και στα 600 μέτρα, καθώς και στη σφαίρα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι τα βασικά αθλήματά της, με τα οποία έκανε τα πρώτα της βήματα στον στίβο, ήταν τα 100 μέτρα και το άλμα εις μήκος! Ομως αποφάσισε να αφήσει τα κουλουάρ για χάρη μιας καριέρας στα μιούζικαλ.

Λίγο μετά την ενηλικίωσή της ανέβηκε στο σανίδι του θεάτρου Μπάφο της Βαρσοβίας, ενώ παράλληλα άρχισε να κάνει μαθήματα φωνητικής με τη Ελζμπιέτα Ζαπέντοφσκα, μία από τις διασημότερες δασκάλες τραγουδιού στην Πολωνία.

Στα δεκαέξι της η Ντόντα είχε ήδη μπει στο σχήμα των Virgin, ένα ροκ συγκρότημα της πατρίδας της, με το οποίο το 2002 έβγαλε τον πρώτο της δίσκο, αλλά τη μεγάλη έκρηξη έκανε όταν έλαβε μέρος στο ριάλιτι «Bar».

Εκεί μπήκε για να δώσει δημοσιότητα στην μπάντα, αλλά ο επιθετικός χαρακτήρας της και η γλώσσα που χρησιμοποιούσε κατά την παραμονή της στο παιχνίδι προκάλεσαν μεγάλες προσωπικές [Το 2003 έκανε σχέση με τον Πολωνό τερματοφύλακα Ράντα Μάινταν, ο οποίος αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ. ] συμπάθειες αλλά και μεγάλες έχθρες από τους συμπατριώτες της.


«ΚΑΘΑΡΣΗ» ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ

Η ζωή της απέκτησε τρελούς ρυθμούς, αλλά το 2006 άρχισαν οι μεγάλες αλλαγές. Ενας τραυματισμός στη σπονδυλική στήλη την κράτησε στο νοσοκομείο για πολύ καιρό και μακριά από τη σκηνή.

Το συγκρότημα έμεινε στο περιθώριο, αλλά η ίδια ήταν συνεχώς στη δημοσιότητα παρ’ ότι δεν είχε να δείξει νέα δουλειά.

Δέχτηκε πρόταση να δανείσει τη φωνή της στην πολωνική εκδοχή της ταινίας «Ο Αστερίξ στους Βίκινγκς», ενώ απέρριψε το ενδεχόμενο να πάρει μέρος στο «Dancing with the stars» της χώρας της λόγω του τραυματισμού της.

Οταν ξαναβγήκε σε περιοδεία με τους Virgin, η σπονδυλική στήλη της την πρόδωσε πάλι και εισήχθη σε νοσοκομείο στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να σπάσει το συμβόλαιό της με την μπάντα επειδή δεν μπορούσε πια να ακολουθήσει.

Το 2008 η Ντόντα Ιλεκτρόντα ξεκίνησε τη σόλο καριέρα της με το πρώτο σινγκλ που είχε τον τίτλο «Katharsis». Ωστόσο, αυτή η ελληνική λέξη δεν είναι η μόνη «σχέση» που έχει η όμορφη τραγουδίστρια με την πατρίδα μας, ούτε ο στίβος είναι η μόνη σχέση της με τον αθλητισμό.

Το 2003 γνώρισε τον Πολωνό τερματοφύλακα Ράντα Μάινταν, ο οποίος εκείνη την περίοδο αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ.

Τη Θεσσαλονίκη δεν πρόλαβε να τη γνωρίσει, αφού το καλοκαίρι ο Μάινταν αποχώρησε και έναν χρόνο αργότερα της έκανε πρόταση γάμου σε ένα ταξίδι τους στην Ιερουσαλήμ. Το καλοκαίρι του 2005 παντρεύτηκαν, αλλά το 2008 χώρισαν.

Υστερα από έναν χρόνο η Ντόντα ερωτεύτηκε τον τραγουδιστή του death metal συγκροτήματος Behemoth, τον Ανταμ Ντάρσκι (γνωστό στη metal σκηνή ως Νέργκαλ), όμως τον προηγούμενο Απρίλιο χώρισαν, παρ’ ότι ήταν ήδη αρραβωνιασμένοι.


ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ

Φαίνεται ότι η σχέση της Ντόντα με έναν άνδρα όπως ο χεβιμεταλάς Νέργκαλ επηρέασε τον χαρακτήρα της, καθώς διώχθηκε από την εισαγγελία Βαρσοβίας επειδή σε τηλεοπτική συνέντευξή της πριν από έναν χρόνο «προσέβαλε θρησκευτικές ευαισθησίες».

Η 27χρονη είπε ότι πιστεύει περισσότερο στους δεινόσαυρους παρά στη Βίβλο και εξήγησε: «Είναι δύσκολο να αποδεχτώ κάτι που είναι γραμμένο από ανθρώπους οι οποίοι έπιναν τόσο πολύ κρασί και κάπνιζαν παράξενα τσιγάρα». Αν καταδικαστεί, θα πρέπει να μπει στη φυλακή για τα επόμενα δύο χρόνια.
Espressonews.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου