Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διαλέξτε τα πιο σέξι ανδρικά εσώρουχα!

Μπορεί το εσώρουχό σου να μην είναι αυτό που βλέπουν οι άλλοι, όμως, κάποια στιγμή θα... το δείξεις. Το star.gr σου αποκαλύπτει τα must have εσώρουχα που κάθε άνδρας πρέπει να έχει στο συρτάρι του, αλλά και εκείνα που πρέπει να πετάξει!

Ξεκινάμε από τα πιο απλά: σίγουρα, καμία γυναίκα δεν θέλει να σε δει με μπόξερ με καρδούλες, αρκουδάκια, καρτούν και λοιπά συναφή, όπως και με λεοπάρ ή οποιουδήποτε άλλου χρώματος στρινγκ.
Στα καταστήματα θα βρεις πολλά είδη εσωρούχων, με τους ειδικούς να λένε πως ξεπερνούν τα... 700! Εσύ απλά επικεντρώσου στα δύο «κλασσικά» πλην αγαπημένα, το σλιπ και το μπόξερ, ενώ προτίμησε εσώρουχα βαμβακερά ή lykra με viscose.
«Χρυσός» κανόνας: φρόντισε το εσώρουχο που φοράς να μην σε πιέζει και να μην σε κάνει να ιδρώνεις, αλλά και να σου εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων!
Το μποξεράκι παραμένει all-time-classic κομμάτι. Στα ράφια θα βρεις longboxers (σταματάει πιο κάτω από τους γλουτούς) και «κλασσικά» (κοντά και εφαρμοστά δηλαδή).
Ξεχνάς (το ξαναλέω για να το εμπεδώσεις) αρκουδάκια, καρτούν, σχεδιάκια και λεξούλες και επικεντρώνεσαι σε μονόχρωμο! Μαύρο, λευκό, γκρι, navy μπλε δεν πρέπει να λείπουν από το συρτάρι σου, ενώ για πιο fashionable καταστάσεις μην διστάσεις να πάρεις μοβ, ροζ, κόκκινο ή καρό!
Το σλιπάκι είναι το εσώρουχο που σε κρατάει σταθερό, ενώ είναι σαφώς πιο βολικό (έχεις αντέξει με μποξεράκι μέσα από υφασμάτινο παντελόνι ή κουστούμι;). Άσε που είναι πιο «τονωτικό» για τα προσόντα σου...
Στα χρώματα «παίζουν» κι εδώ το μαύρο, το γκρι, το λευκό και το μπλε, ενώ στις πασαρέλες είδαμε κόκκινο σε ρίγες ή καρό.
Για το τέλος άφησα τις κάλτσες, γιατί δεν αντέχω άλλο με αυτά που βλέπω γύρω μου... Όταν φοράς μποτάκι, η κάλτσα δεν πρέπει να το υπερβαίνει, ενώ στα χαμηλά παπούτσια καλό θα είναι η κάλτσα να έχει το ίδιο χρώμα με το υπόδημα.
Extra tips
- Μην γίνεις από αυτούς που αλλάζουν εσώρουχα κάθε 8 χρόνια, όπως λένε οι έρευνες. Φρόντισε να έχεις τουλάχιστον 10 και να αλλάζεις καθημερινά.
- Βρες την μάρκα ή τις μάρκες που σε βολεύουν ώστε να μην «ψάχνεσαι» και να σε απασχολεί μόνο το χρώμα.
- Όσο πιο σκούρο χρώμα έχει το εσώρουχό σου, τόσο πιο «φουσκωμένος» θα φαίνεσαι όταν βγάλεις το παντελόνι σου.
- «Παιχνιδιάρισε»: πάρε μερικά εσώρουχα με άλλο χρώμα στο λάστιχο και άλλο στο υπόλοιπο!
Star.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου