Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αχαϊα: Εγκατέλειψε το παιδί της για τρία χρόνια και τώρα το θέλει πίσω!

Μεγάλη ένταση στο πρωτοδικείο της Πάτρας - Η μάνα βρέθηκε αντιμέτωπη με τον πρώην άντρα και τα πεθερικά της...


Επεισοδιακή ήταν η δίκη που διεξήχθη προ ημερών στο πρωτοδικείο της Πάτρας και αφορούσε σε αίτημα για επιμέλεια παιδιού. Η μάνα διαμένει σε χωριό της Αχαΐας και ο πατέρας σε χωριό της Ηλείας. Όμως η συγκεκριμένη περίπτωση ήταν εντελώς διαφορετική από τις συνηθισμένες, μιας και το αίτημα δεν το είχε καταθέσει ο πατέρας που χώρισε από τη γυναίκα του και δεν άντεξε την απουσία του παιδιού του, αλλά μια... μητέρα η οποία είχε εγκαταλείψει το σπίτι της ενώ το παιδί της ήταν μόλις 10 ημερών, δηλαδή λίγες μέρες αφ' ότου το γέννησε!

Σήμερα που ο μικρός έχει συμπληρώσει τρία χρόνια ζωής, η ίδια αποφάσισε να διεκδικήσει την επιμέλεια την οποία όλο αυτό το χρονικό διάστημα είχε παραχωρήσει με τη σύμφωνη γνώμη της στον πρώην σύζυγό της. Έτσι έφθασε η ώρα της ακροαματικής διαδικασίας και όσοι έτυχε να βρίσκονται μέσα στη δικαστική αίθουσα έζησαν μία... κωμικοτραγική ιστορία.

Κι αυτό γιατί κατ' αρχάς άρχισαν να λογομαχούν οι δικηγόροι των δύο πλευρών αλλά πολύ γρήγορα άρχισαν να παρεμβαίνουν στη διαδικασία τόσο ο πρώην σύζυγος όσο και ο πατέρας του, λέγοντας διάφορα υποτιμητικά για την πρώην σύζυγο και μητέρα του παιδιού και υποστηρίζοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι δεν μπορούσε να μεγαλώσει το παιδί.

Μάλιστα το αντικείμενο της συζήτησης περιστράφηκε για αρκετά λεπτά γύρω από το πώς φτιάχνει... μακαρόνια η πρώην σύζυγος! Κι αυτό, διότι σύμφωνα με το dete.gr, ο πρώην πεθερός την κατηγόρησε ότι... τα βάζει στο τηγάνι, ο δικηγόρος της πλευράς του άρχισε το σχετικό κήρυγμα, ενώ ο αντίδικος προσπαθούσε να επιχειρηματολογήσει επ' αυτού! Τελικά την τάξη επέβαλε γρήγορα η πρόεδρος της έδρας, η οποία μάλλον παρακολουθούσε μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα άκουγε.

Τα πράγματα ξεκαθαρίστηκαν όταν η πρόεδρος του δικαστηρίου κάλεσε τη νεαρή μητέρα και τη ρώτησε γιατί άφησε το παιδί κι έφυγε, παραχωρώντας τόσο εύκολα την επιμέλεια στον άνδρα της. Ποια ήταν η εξήγηση; Ότι την... έπιασαν κορόιδο. Όπως είπε στο δικαστήριο!

Εξήγησε πως δεν είχε καμία εμπειρία σε τίποτα, όσο ήταν έγκυος δεχόταν αδιαμαρτύρητα προσβολές από τον σύζυγο και την οικογένειά του. Της έλεγαν ότι έπρεπε να φύγει γιατί ήταν άχρηστη ακόμα και για να μεγαλώσει το παιδί της. Έτσι, όταν γέννησε και θέλησε να χωρίσει, άφησε το παιδί της εκεί! Αλλά τώρα που συνειδητοποίησε τα πράγματα, θέλησε να πάρει πίσω το γιο της.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου