Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η εξομολόγηση του Θοδωρή Αθερίδη

Η εξομολόγηση του Θοδωρή Αθερίδη
Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στο "Πρώτο Θέμα" για τη δουλειά του, τον έρωτα, τη Σμαράγδα Καρύδη, αλλά και για τον εθισμό του στο αλκοόλ.
Ο γνωστός ηθοποιός είπε για τη Σμαράγδα Καρύδη: "Πριν βρεθούμε ο ένας στον δρόμο του άλλου ήμασταν γνωστοί ηθοποιοί. Φυσικά διανύουμε μια εποχή χρονικά μεγάλη, με πολλές κοινές επιτυχίες. Τώρα ακολουθούμε άλλους δρόμους, μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Αυτό θα γίνει όταν το κρίνουμε εγώ και η Σμαράγδα απαραίτητο. Όμως δεν μας γνώρισε μαζί ο κόσμος".

Για τον έρωτα, ο Θοδωρής δήλωσε: "Είναι εφιαλτικό και εξαντλητικό να είσαι συνέχεια στη δίνη ενός πάθους, γιατί δεν έχεις σημείο αναφοράς σε τίποτε άλλο. Ο έρωτας είναι ένα ολιστικό αίσθημα και απόλυτα καθοριστικό για οτιδήποτε άλλο κάνεις στη ζωή σου. Ο έρωτας είναι μέρος της ζωής, δεν είναι όλη η ζωή".
Όσον αφορά τον εθισμό του στο αλκοόλ δήλωσε: "Ήταν πάρα πολύ δύσκολο (να πολεμήσω το πάθος μου με το αλκοόλ). Γι' αυτό και δεν έχω επιχειρήσει να κόψω ακόμη το άλλο μου πάθος, το τσιγάρο. Δεν επιχειρώ καν να μπω στη φάση της στέρησης. Έχω αφήσει και κάτι να με τρώει".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου