Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποζάρει γυμνή στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της!

«Είμαι περήφανη για το σώμα μου, που θα φέρει στον κόσμο μια νέα ζωή» δηλώνει η Alessandra Ambrosio, ένα μήνα πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Και δεν μένει μόνο στις δηλώσεις… Η 31χρονη Βραζιλιάνα φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για τις ανάγκες μιας διαφημιστικής καμπάνιας και προκάλεσε απανωτά χαμόγελα!
Συγκεκριμένα, ο Άγγελος της Victoria’s Secret φωτογραφήθηκε για την καμπάνια εταιρίας κοσμημάτων στο ξενοδοχείο Copacabana Palace στο Ρίο. Να σημειωθεί εδώ ότι και μέσα στο δωμάτιο βρίσκονταν μόνο οι δύο φωτογράφοι, το διάσημο δίδυμο Mert Alas και Marcus Piggott.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου