Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χώρισαν η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Γιώργος Κιμούλης

Δεν προλάβαμε καλά-καλά να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι μαζί και τρελά ερωτευμένοι και χώρισαν.
Έκπληξη προκάλεσε ο ξαφνικός χωρισμός της τραγουδίστριας, Ελεονώρας Ζουγανέλη, και του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Γιώργου Κιμούλη, αφού μέχρι πρότινος οι δυο τους έδειχναν να μοιράζονται ένα φλογερό ειδύλλιο.

Όπως δημοσιεύει η Real Life, οι φίλοι του Γιώργου Κιμούλη είπαν ότι μετά τη σχέση του με την Ελεονώρα τον έβλεπαν πιο ήρεμο, κατασταλαγμένο και χαρούμενο από ποτέ και αυτό τους χαροποιούσε ιδιαίτερα.

  Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του χωρισμού τους, ωστόσο πολλοί ισχυρίζονται ότι η Ελεονώρα "ύψωσε ένα τείχος", ενώ άλλοι λένε ότι σοκαρίστηκε.
Ίσως οι παλαιότερες δηλώσεις του Γιώργου Κιμούλη για τον έρωτα να ήταν προφητικές: "Ο έρωτας είναι ο βιασμός του εγώ του άλλου, ενώ η αγάπη είναι ο βιασμός του δικού μας εγώ. Για αυτό ο έρωτας είναι άπελπις και δεν έχει αίσιο τέλος, εκτός κι αν μεταλλαχτεί σε αγάπη", είχε πει ο ηθοποιός.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου