Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απίστευτος εφιάλτης για διάσημο καλλιτέχνη

Η ζωή του μετατράπηκε σε κόλαση. Βίωσε έναν εφιάλτη που δεν θα τον ευχόταν ούτε στον χειρότερο εχθρό του.

Συκοφαντήθηκε ως παιδόφιλος και παραλίγο να δει την καριέρα του να καταστρέφεται. Ο λόγος για τον δημοφιλή τραγουδιστή του συγκροτήματος REC, Αρη Λουμάκη, που μπήκε στο στόχαστρο μιας επιχειρηματία η οποία -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του τραγουδιστή- για να τον εκδικηθεί, τον παρουσίαζε σαν ένα ανθρωπόμορφο τέρας.

Η απίστευτη περιπέτεια του 29χρονου καλλιτέχνη ξεκίνησε όταν μια επιχειρηματίας άρχισε να κάνει καθημερινές αναρτήσεις στο Facebook με σχόλια περί παιδοφιλίας και παιδεραστίας του αγαπημένου στο νεανικό κοινό τραγουδιστή.

Μάλιστα, οι επιθέσεις που δεχόταν από φίλους, γνωστούς, αλλά και θαυμαστές οι οποίοι είχαν πιστέψει τα κακόβουλα σχόλια της κυρίας από την Εύβοια ήταν καθημερινές, με αποτέλεσμα ο 29χρονος τραγουδιστής των REC να βλέπει σιγά-σιγά την καριέρα του, που είχε στήσει με τόσο κόπο, να σβήνει αργά και σταδιακά.

Τη λύση έδωσε η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς έπειτα από έρευνες που διήρκεσαν περίπου έναν μήνα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τα ηλεκτρονικά ίχνη του υπολογιστή από τον οποίο «έφευγαν» οι κακόβουλες αναρτήσεις για τη δήθεν παιδοφιλία του διάσημου τραγουδιστή.

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή της Εύβοιας, όπου εντόπισαν τον υπολογιστή στα γραφεία της επιχείρησης συγκεκριμένης γυναίκας. Η τελευταία χθες το απόγευμα οδηγήθηκε στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να δώσει κατάθεση ως κατηγορούμενη, καθώς θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για εκβιασμό και συκοφαντική δυσφήμηση.

Ηδη οι αστυνομικοί του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίζουν δικογραφία σε βάρος της, η οποία τις αμέσως επόμενες ημέρες θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον αρμόδιο εισααγγελέα.

Ετσι ξεκίνησαν όλα
Ο Αρης Λουμάκης μαζί με την τραγουδίστρια του γκρουπ ήταν προσκεκλημένοι σε κλαμπ της Εύβοιας για μια συναυλία. Μετά το τέλος της, όπως αναφέρουν πληροφορίες, υπήρξε διένεξη του διάσημου τραγουδιστή με την επιχειρηματία με αιτία την απουσία του τρίτου μέλους του γκρουπ REC.

Οπως λέγεται, τα αίματα άναψαν όταν η επιχειρηματίας είπε στον Αρη Λουμάκη πως δεν θα του δώσει τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει, καθώς ο κόσμος περίμενε και το τρίτο μέλος της μουσικής παρέας, με αποτέλεσμα η προσέλευση να είναι περιορισμένη. Οι δύο αντίδικοι αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, ενώ η 45χρονη επιχειρηματίας κατήγγειλε στην αστυνομία πως ο διάσημος τραγουδιστής την εξύβρισε, την απείλησε και παράλληλα προσπάθησε να χειροδικήσει εναντίον της, και μάλιστα μπροστά στα μάτια της 15χρονης κόρης της, η οποία -σύμφωνα με την καταγγελία- υπέστη νευρικό κλονισμό.

Από εκεί και έπειτα ξεκίνησε ο εφιάλτης για τον γνωστό τραγουδιστή, καθώς στο προφίλ του αλλά και σε άλλες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και μηνυμάτων άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους διάφορα κακόβουλα σχόλια για δήθεν προτιμήσεις του Αρη Λουμάκη σε ανήλικα κορίτσια και αγόρια!

«ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ»
Εξι μήνες τώρα ο Αρης Λουμάκης πέρασε τα πάνδεινα, έτρεμε για τη ζωή του, όπως εκμυστηρεύεται ο ίδιος σήμερα στην «Espresso», βλέποντας χυδαίες αναρτήσεις στις οποίες εμπλεκόταν και πήραν μεγάλη διάσταση σε γνωστά blog και ιστοσελίδες. Δίπλα του είχε τον διευθυντή της δισκογραφικής του εταιρείας Spicy, τους φίλους, τους συνεργάτες του, τους fun του συγκροτήματός του, αλλά και τον διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανόλη Σφακιανάκη.

«Το παιδόφιλος είναι μια πολύ βαριά κατηγορία και δεν ανέχομαι ούτε να προφέρω αυτή τη λέξη. Με έκανε έξω φρενών αυτή η ιστορία, ότι κάποιος μπορεί να υπονοήσει αυτό για μένα. Το κείμενο με συκοφαντούσε σε βαθμό χυδαίο. Γι’ αυτό τον λόγο απευθύνθηκα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μέσα σε έναν μήνα, με την επίβλεψη του κ. Σφακιανάκη και όλων των αξιωματικών του τμήματος, βρέθηκε η δράστις και οι συνεργάτες της» δήλωσε χθες στην «Espresso» o Αρης Λουμάκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί από τη ΓΑΔΑ όπου βρισκόταν.

Εφτασαν ώρες που γονάτισε ο 29χρονος τραγουδιστής κουβαλώντας στους ώμους του τη βαριά συκοφαντία του παιδόφιλου, αθώος ων…

«Μέσα από αυτή την υπόθεση κανένας δεν πρέπει να θεωρεί ότι είναι ανώνυμος στο Διαδίκτυο. Ειδικά καλλιτέχνες σαν κι εμάς που απευθυνόμαστε σε νέα παιδιά. Καταλαβαίνετε ότι θα μπορούσαν να έχουν καταστρέψει την καριέρα μας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Δεν σας κρύβω ότι φοβήθηκα ακόμα και για τη ζωή μου».
Εφτασε στα όριά του ο Αρης Λουμάκης πολλές φορές βιώνοντας αυτή την ιστορία, που κράτησε έξι ολόκληρους μήνες.

«Πέρασα πολύ άσχημα», παραδέχεται, «και προσπάθησα να συγκρατήσω τον εαυτό μου και την οργή μου, γιατί αυτό το ειδεχθές έγκλημα, το οποίο με χυδαίο τρόπο προσπάθησαν να μου φορτώσουν κάποιοι για να κάνουν τη δουλειά τους, με έφερε σε ένα σημείο να σφίγγω τα δόντια και να λέω: “Oχι δεν θα αντιδράσω”. Γιατί ξέρετε, όταν μας συμβαίνει κάτι πολύ άσχημο, είναι πάρα πολύ εύκολο κάποια στιγμή να ξεφύγουμε και να κάνουμε λάθος κίνηση, να κατηγορήσουμε τον λάθος άνθρωπο».

Μιλώντας για την ψυχολογική κατάσταση που του δημιούργησε όλη αυτή η ιστορία και το πώς αντέδρασε, έχει να πει: «Ολο αυτό το διάστημα κράτησα το στόμα μου κλειστό. Συνεχίζαμε τις εμφανίσεις μας, κάναμε τα video clip, τα remix μας, ως οφείλαμε να κάνουμε, και κουβαλούσα μέσα μου αυτή τη βαριά κατηγορία. Εύχομαι αυτή η ιστορία να γίνει παράδειγμα σε άλλους για να σταματήσουν όλα αυτά τα κακόβουλα σχόλια».

Τώρα, πιο ήσυχος πια αφού η υπόθεση εξιχνιάστηκε, ο Αρης Λουμάκης δεν παραλείπει να πει δυο καλά λόγια για τον Μανόλη Σφακιανάκη και τους αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: «Θέλω να τονίσω ότι γίνεται υπέροχη δουλειά εκεί!» λέει.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου