Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ζευγάρι Ναταλία Γερμανού - Γιώργος Νινιός

Τι συμβαίνει με τη Ναταλία Γερμανού και τον Γιώργο Νινιό; Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για new love in town...
Ζευγάρι με τον Γιώργο Νινιό είναι η Ναταλία Γερμανού σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού "OK!". Οι δυό τους είναι μαζί δύο μήνες και πολύ ερωτευμένοι.
Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια παρακολουθούσε φανατικά το "Είναι στιγμές" και ήθελε τον ηθοποιό καλεσμένο στην εκπομπή της. Ο Γιώργος Νινιός εμφανίστηκε στις 24 Μαρτίου στην εκπομπή "Μες την καλή χαρά" και μάλιστα ζήτησε να μείνει μέχρι το τέλος της εκπομπής. Το ίδιο έντυπο αναφέρει πως ο ηθοποιός στη συνέχεια της ζήτησε να βρεθούν και εκτός πλατό πρόσκληση που αποδέχτηκε η Ναταλία.
"Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και για τους δύο. Είχαμε πολύ καιρό να δούμε τη Ναταλία τόσο ερωτευμένη", είπε άτομο από το φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστριας.
Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε στις 14 Μαΐου όταν ο ηθοποιός βρέθηκε σε bar restaurant του Κολονακίου όπου έπαιζε μουσική η Ναταλία. Η ίδια φωτογραφήθηκε μαζί του αλλά επέλεξαν να φύγουν ξεχωριστά.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου