Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποιοι διάσημοι έχουν απορρίψει (εκτός από την Pamela) ανήθικες προτάσεις

Με αφορμή την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε η Kelly Brook από πολυεκατομμυριούχο στο Φεστιβάλ των Καννών, το Cosmo.gr έψαξε και βρήκε ποιοι άλλοι celebrities έχουν δεχτεί παράξενες προτάσεις (και τις αρνήθηκαν - εκτός από μία).
Η ιστορία είναι λίγο - πολύ γνωστή: Εκεί που η Kelly Brook πόζαρε αμέριμνη στο φωτογραφικό φακό, αγκαλιά με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία "The Film", Keith Lemon, ένας εκκεντρικός Γάλλος επιχειρηματίας εισέβαλε στο χώρο, προσφέροντάς της 1.000.000 ευρώ για να κάνει σεξ μαζί του για μια μόνο νύχτα.
Το μοντέλο τα έχασε και δεν ήξερε τι να κάνει, μέχρι που τη λύση έδωσε ο σωματοφύλακάς της που απομάκρυνε τον λάγνο πολυεκατομμυριούχο άρον - άρον.
Η Kelly όμως δεν είναι η μόνη. Πολλοί διάσημοι έχουν δεχτεί ανάλογες προτάσεις. Δες μερικούς:
Η Britney Spears
 
Το 2000 ένας Αμερικανός επιχειρηματίας είχε προσφέρει περίπου 9,5 εκατομμύρια ευρώ για να πείσει τη 19χρονη τότε Britney να τον ακολουθήσει στο κρεβάτι του. Η Britney βέβαια είχε υποσχεθεί στον εαυτό της ότι θα παραμείνει παρθένα μέχρι την ημέρα του γάμου της και αρκέστηκε απλώς να χαρακτηρίσει την προσφορά "αηδιαστική", χωρίς περισσότερα σχόλια.
Η Pamela Anderson
 
Η πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch έχασε 250.000 δολάρια παίζοντας πόκερ, για καλή της τύχη όμως δέχτηκε πρόταση από τον Rick Salomon να πληρώσει το χρέος της, με αντάλλαγμα ένα φιλί. Η ίδια η Pamela διηγείται: "Σηκώθηκα από το τραπέζι και άφησα τον Erol, τον οδηγό μου, να παίξει στη θέση μου. Όταν επέστρεψα βρήκα 250.000 δολάρια από τον Rick. Ήταν ένας πραγματικός gentleman και μου είπε ότι θα πληρώσει το χρέος μου, αν του δώσω ένα φιλί". Η Pammy δέχτηκε την πρόταση (όχι, θα την άφηνε...) και προχώρησε το πράγμα και λίγο παραπάνω: τον παντρεύτηκε, για να τον χωρίσει λίγους μήνες μετά.
O Taylor Lauther
 
Ενώ προωθούσε την ταινία "Τwilight Saga", ο Taylor, ο γοητευτικός λυκάνθρωπος, που ήταν μόλις 16 ετών τότε, συνάντησε μια μεσήλικη γυναίκα, που προσφέρθηκε να του δείξει τα εσώρουχά της. Όπως έχει πει ο ίδιος: "Μια πολύ μεγαλύτερή μου γυναίκα, μου είπε ότι φοράει 'Team Taylor' εσώρουχα και μου ζήτησε, αν θέλω, να τα υπογράψω". Φυσικά, δεν υπέγραψε.
Η Susan Boyle
 
Η Susan Boyle που ξεχώρισε στο show "Britain's Got Talent", αρνήθηκε την εξωφρενική πρόταση που της έγινε από εταιρεία παραγωγής ταινιών πορνό, να πληρωθεί 1 εκατομμύριο δολάρια για να χάσει την παρθενιά της μπροστά στην κάμερα.
Ο George Clooney
 
Ο γόης του Hollywood, George Clooney, έλαβε μια αρκετά ασυνήθιστη πρόταση από έναν Ιταλό ρεπόρτερ στο Φεστιβάλ των Καννών το 2009. Ο άντρας εξομολογήθηκε τον έρωτά του στον George, έσκισε το πανωφόρι του και αποκάλυψε ότι είναι gay. Αμέσως μετά, του φώναξε με λυγμούς:"Σε παρακαλώ, διάλεξε εμένα. Σ' αγαπώ".
Ο Simon Cowell
 
Ο γνωστός κριτής talent show δέχτηκε πρόταση γάμου από μια θαυμάστρια κατά τη διάρκεια των audition για το show. Η Amanda Browne εμφανίστηκε κρατώντας ένα πανό, όπου έγραφε: "Παντρέψου με Simon" και έπεσε στα γόνατα, όπως προστάζει το έθιμο.
Η Charlize Theron
 
Η πανέμορφη ηθοποιός έμεινε έκπληκτη όταν ένας δημοσιογράφος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της είπε: "Θέλω να σε παντρευτώ. Σε ποια πλευρά του κρεβατιού προτιμάς να κοιμάσαι;" Η Charlize δεν έχασε την ψυχραιμία της και απάντησε: "Στην πλευρά που δεν είσαι εσύ. Είσαι πολύ γλυκός αλλά ο φίλος μου θα σε σκοτώσει".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου