Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι celebrities που είναι κορμάρες χωρίς να χύσουν ιδρώτα στο γυμναστήριο

Blake Lively, Angelina Jolie, Kristen Stewart και άλλες σταρς με ζηλευτά σώματα παραδέχονται πώς δεν έχουν ιδέα τι θα πει να ιδρώνεις στο γυμναστήριο, κάνοντας μας να σκάμε από τη ζήλια.
Δεν είναι μόνο μερικά από τα πιο hot ονόματα του Hollywood, είναι και κορμιά θανατηφόρα. Γνώριζες όμως πως πολλές από τις συγκεκριμένες κυρίες αφήνουν τα βαράκια και πιάνουν τα... κουτάλια;

Angelina Jolie

"Πραγματικά, δεν κάνω γυμναστική. Πάντα ήμουν αδύνατη και μου αρέσει όταν οι ρόλοι μου απαιτούν να τρέχεις και να πηδάς όλη την ώρα. Τότε ουσιαστικά κάνω τη γυμναστική μου", είχε δηλώσει η Angelina Jolie στο περιοδικό US προκαλώντας τις πιο παχουλές φανς της.

Kristen Stewart
 
Όπως έχει δηλώσει η σταρ του Twilight είναι φυσική "κοκκαλιάρα", όπως και όλη της η οικογένεια,  ενώ πηγαίνει πολύ σπάνια στο γυμναστήριο.

Blake Lively
 
"Τρώω cupcakes και δε γυμνάζομαι. Αν με ρωτήσεις σε 10 χρόνια πιθανότατα θα μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή γι αυτή μου την απάντηση. Δεν πίνω καν νερό, είναι τραγικό", δήλωσε στο NYC στην πρεμιέρα για την τελευταία της ταινία Savages το Gossip Girl. Να σε πιστέψουμε Blake Lively;

Emma Stone
 
Η Emma δε χρειάζεται να χύσει... αίμα και ιδρώτα στη γυμναστική για να διατηρήσει την σιλουέτα της. Όπως δήλωσε πρόσφατα, έχει να πατήσει ένα δίμηνο στο γυμναστήριο και δεν το κυνηγά κιόλας.

Μegan Fox
 
Oύτε αυτό το κορίτσι γυμνάζεται, ενώ υποστηρίζει πως τώρα με την εγκυμοσύνη απλά προσέχει τη διατροφή της- για πρώτη φορά στη ζωή της.

Krysten Ritter
 
Το κορίτσι του Breaking Bad δεν ξέρει από γυμναστική, διατροφές, δίαιτες και τα συναφή, είναι απλά έτσι το σκαρί της, όπως έχει δηλώσει πολλάκις.

Taylor Swift
 
Το γυμναστήριο δεν είναι άγνωστη λέξη για εκείνη -καθώς όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue- καθώς πηγαίνει που και πού, αλλά δεν ακολουθεί κάποιο πρόγραμμα, oύτε έχει κάνει ποτέ δίαιτα. Lucky you Taylor!
Πηγή: www.celebuzz.com, www.vogue.co.uk
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου