Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Tom Cruise - Katie Holmes: Η μιζέρια, οι ομηρικοί καυγάδες και η αγανάκτηση της ηθοποιού

Διάβασε αναλυτικά τι ακριβώς λέγεται από τα διεθνή μέσα για ενημέρωσης για τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό Tom Cruise - Katie Holmes.
Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση για το χωρισμό του Tom Cruise και της Katie Holmes με τα μέσα ενημέρωσης ανά τον κόσμο να βγάζουν όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παρασκήνιο του χωρισμού της χρονιάς, ίσως και των τελευταίων ετών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, φίλοι της ηθοποιού δήλωσαν πως η Kate οδηγήθηκε στην απόφαση να χωρίσει όταν διαπίστωσε πως άλλαξε αρκετά μετά το γάμο της ενώ ένιωθε πολύ πιεσμένη.
 
"Ύστερα από πέντε χρόνια γάμου η Katie ένιωσε πως θα τρελαθεί και ότι είχε μετατραπεί σε ρομπότ που πατούσες ένα κουμπί και έκανε ό,τι ζητούσες. Έχει σπουδαία προσωπικότητα και πριν τον γάμο ήταν θαρραλέα και αποφασιστική όμως μετά μετατράπηκε σε μια καταπιεσμένη και χωρίς ενδιαφέροντα γυναίκα", είπε πηγή από το περιβάλλον της και συνέχισε: "Όλο αυτό γιγαντώθηκε και 'αρρώστησε' οπότε αποφάσισε πως έπρεπε να κάνει κάτι". 
Αυτό που φέρεται να την ενοχλούσε επίσης ήταν η επιμονή του Tom να παίρνει μόνο αυτός τις αποφάσεις για την κόρη τους. Πλέον ήταν ο καιρός να αποφασίζει και εκείνη για το τι είναι καλύτερο για την 6χρονη Suri όμως θα ήταν αδύνατο αν συνέχισε να είναι με τον Tom Cruise.
 
Επιπλέον, οι γονείς της Kate είναι ανακουφισμένη από την απόφαση της κόρης τους η οποία κατά την άποψή τους την τελευταία 5ετια ήταν υπό τον πλήρη έλεγχο του ηθοποιού.
 
Με το χωρισμό της Katie οι γονείς της ένιωσαν πως το παιδί τους επέστρεψε και μαζί της ο παλιός της εαυτός.
Πριν από δύο εβδομάδες ο ηθοποιός βρέθηκε σε ειδική βραδιά για να παραλάβει από το βραβείο του χωρίς την Kate αλλά με τα δύο από τρια παιδιά του, λέγοντας πως τόσο η Kate όσο και η μεγαλύτερη κόρη του εργάζονται. "Όλες οι γυναίκες εργάζονται", είχε πει γελώντας. Την ίδια περίοδο εμφανίστηκαν μαζί στην Ισλανδία όπου ο Cruise βρίσκεται σε γυρίσματα ταινίας, κρατώντας ο ένας τον άλλον από το χέρι.
 
Ο εκπρόσωπος του ηθοποιού αρκέστηκε να πει σχετικά με την εκκίνηση των διαδικασιών για το διαζύγιο πως ο Cruise είναι πολύ στεναχωρημένος και μέλημά του είναι τα τρία του παιδιά. Υπενθυμίζεται, πως η Holmes στην αγωγή κάνει λόγο για ανυπέρβλητες διαφορές ενώ ζητά την πλήρη επιμέλεια της κόρης της και διαχωρισμό της περιουσίας.
Το ποσό που έχουν αποκτήσει μαζί σε ακίνητα και χρήματα αγγίζει τα 275 εκατομμύρια δολάρια με το μεγαλύτερο ποσό να προέρχεται από τις δουλειές του Cruise. Βάσει του νόμου, η Holmes μπορεί να διεκδικήσει περισσότερο από 15 εκατομμύρια δολάρια συν το σπίτι τους στο Μπέβερλι Χιλς αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων.
 
Και αν νομίζετε πως ο Cruise ήταν ενήμερος για τις προθέσεις της πρώην (;) γυναίκας του, πήγες από το περιβάλλον του κάνουν λόγο για το αντίθετο. Ωστόσο, το τελικό χτύπημα ήρθε από έναν μεγάλο τσακωμό ανάμεσά τους όταν ο ηθοποιός αποφάσισε να περάσει τη μέρα των γενεθλίων του μακριά από την οικογενειά του γεγονός που εξόργισε τη Holmes. Νωρίτερα, είχε προηγηθεί άλλος ένας καυγάς με αφορμή τη φωτογράφησή του στο περιοδικό W καθώς έκρινε πως οι φωτογραφίες δεν άρμοζαν σε εκείνον με στυλ ροκ σταρ και δίπλα του sexy ξανθιες groupies.
 
Επίσης, πολλοί παρατηρούν σε φωτογραφίες πως η Katie δείχνει εξουθενωμένη και σε όχι τόσο καλή κατάσταση ενώ κάποιοι μιλούν για μια μίζερη κατάσταση που κράτησε για αρκετούς μήνες.
 
"Ήταν ένα κοινό μυστικό πως η Katie περνούσε μίζερα δίπλα στον Tom για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα προσχήματα", αναφέρθηκε από άτομο που ζει στο Hollywood.
 
Υπάρχουν κάποιοι που ισχυρίζονται πως η Katie διαπίστωσε πως ζώντας παντρεμένη με το ίδαλμά της δεν ήταν μια εκδρομή.
Άλλα άτομα από το περιβάλλον της υποστηρίζουν πως η ηθοποιός καταλάβαινε πως η σύζυγός της δεν έκανε καμία απολύτως προσπάθεια για το γάμο τους ενώ παράλληλα η καριέρα της ως ηθοποιού δεν είχε καλή πορεία.
Όπως φαίνεται, τόσο η εκστασιασμένη δήλωση του Tom Cruise στην Oprah ότι είναι ερωτευμένος χοροπηδώντας σε έναν καναπέ όσο και ο η πρόταση γάμου στον Πύργο του Άιφελ ανήκουν για πάντα στο παρελθόν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου