Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Zώδια: Τι προβλέπουν 3 αστρολόγοι για το φετινό καλοκαίρι

Μπήκαμε ήδη στον Ιούλιο. Άλλοι έχετε ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες σας για κάποιο καλοκαιρινό προορισμό, άλλοι θα πάτε αργότερα διακοπές ή θα προτιμήσετε να μείνετε στην... εστία σας και να περάσετε καλά με την οικογένειά σας και τους φίλους σας. Βάλτε καφεδάκι και χαλαρώστε λίγα λεπτά διαβάζοντας τις προβλέψεις για το ζώδιό σας από τον Κώστα Λεφάκη, την Άση Μπήλιου και τη Λίτσα Πατέρα.
Κριός
 
Λεφάκης
Οι Κριοί των πρώτων ημερών να είστε προνοητικοί σε ενδεχόμενο αιφνιδιασμό ενώ των τελευταίων να μην αμελείτε υποχρεώσεις. Επίσης θα έχετε ευκαιρίες για ταξίδια που δεν κάνατε το 2011. Τα ερωτικά ανανεώνονται ενώ ένθερμο φλερτ θα ενισχύσει το ηθικό σας.
Μπήλιου
Φωτίζεται ένας τομέας που αφορά τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις αλλά και το γάμο. Εκεί θα πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις. Οι ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ιδιαίτερα μέχρι τις 7 Αυγούστου. Μετά λίγο περίεργα τα πράγματα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο.
Πατέρα
Προσοχή τον Ιούλιο σε όσους έχετε γεννηθεί στα τέλη Μαρτίου καθώς θα είναι μια αντιφατική κατάσταση. Η συναισθηματική ζωή αρκετά ενδιαφέρουσα με πολλές παρασπονδίες.
Ταύρος
 
Λεφάκης
Καλές στιγμές αλλά και καταπίεση. Οι ευκαιρίες θα προκύψουν τον Ιούλιο και πρόχειρες λύσεις θα παρουσιαστούν για την επίλυση σοβαρών προβλημάτων. Ανανέωση ψυχολογική και συναισθηματική. ο Αύγουστος θα είναι έντονος, είτε θα ζήσετε έναν έντονο έρωτα είτε θα διατηρήσετε μια σχέση που σας αφορά και δε θα σταματήσει. Προσοχή στα προβλήματα που θα παρουσιαστούν στο οικογενειακό περιβάλλον. Αρκετά μεγάλο ποσοστό διευκόλυνσης και χαράς κυρίως από τις αρχές Ιουλίου, με έμφαση στα τέλη Ιουλίου και Αυγούστου.
Μπήλιου
Όμορφο καλοκαίρι ακόμα και με υποχρεώσεις. Βελτιώνονται τα οικονομικά. Περισσότερα ταξίδια και καλύτερες μέρες.
Πατέρα
Ο Δίας και η Αφροδίτη ευνοούν τα οικονομικά σας για ένα χρόνο.
Δίδυμος
 
Λεφάκης
Με την αποχώρηση του Άρη από την Παρθένο και την παρουσία της Αφροδίτης τους δίνεται η ευκαιρία να έχετε τον Ιούλιο μια αποκατάσταση σε όσα σας ταλαιπώρησαν από τον Απρίλιο. Ο έρωτας, η βοήθεια από φίλους, η προοπτική νέων συνεργασιών θα είναι το καλύτερο δώρο για το καλοκαίρι του 2012. Σχετικές ανακουφίσεις στα οικονομικά προβλήματα τον Αύγουστο.
Μπήλιου
Τζακ - ποτ από τις 3 Ιουλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου. Παίρνετε ανάσες και ανεβαίνει η διάθεσή σας. Περισσότερη αισιοδοξία, έρωτες, κατακτήσεις γνωριμίες.
Πατέρα
Τα γεγονότα θα τρέχουν. Αγαπημένα πρόσωπα από τη συναισθηματική ζωή θα σας απασχολήσουν μέσα στον Ιούλιο. Μπορεί να πάρετε αποφάσεις για να αλλάξετε πορεία σε επαγγελματικό επίπεδο όμως θα είστε εσείς οι οφελημένοι. Προσοχή στην υγεία και μήπως φίλοι σας μπλέξουν σε οικονομικά θέματα επιζήμια για σας.
Καρκίνος
 
Λεφάκης
Είναι καλύτερο το 2012 από το 2011 επειδή δεν υπάρχουν οι περσινές εκλείψεις. Θα πιεστείτε με τον Άρη στο Ζυγό ωστόσο με τη βοήθεια της Αφροδίτης και του Δία στους Διδύμους θα έχετε ένα καλό καλοκαίρι. Θα βρεθείτε με την οικογένειά σας  ενώ θα πάρετε ανάσες και ανεφοδιασμό δυνάμεων. Τον Αύγουστο θα έχετε την ευκαιρία αποκατάστασης με καινούργια γνωριμία. Στα οικονομικά θα βρείτε μέτριες και πρόσκαιρες λύσεις.
Μπήλιου
Ο Ιούλιος έχει απαιτήσεις, υποχρεώσεις. Πολύ καλύτερος μήνας ο Αύγουστος και ακόμα καλύτερος από τα τέλη του μήνα και τον Σεπτέμβρη.
Πατέρα
Περίεργος ο Ιούλιος. Οικογενειακά θέματα απασχολούν όσους είστε γεννημένοι στα τέλη Ιουνίου.
Λέων
 
Λεφάκης
Οι πιο άμεσα ευνοούμενοι από τις πλανητικές συνιστώσες. Θα περάσετε καλά, μια πρόταση που θα ναυαγήσει θα αντικατασταθεί από άλλη ενώ ένας νέος προορισμός θα προστεθεί στο ταξίδι για τις καλοκαιρινές διακοπές. Να τολμήσετε να κάνετε ένα πολυέξοδο σχέδιο και να μη διστάσετε να το πραγματοποιήσετε όπως ένα ταξίδι. Ο Ιούλιος θα πραγματοποιήσει ευκαιρίες και ο Αύγουστος όνειρα. Τα οικονομικά καλυτερεύουν και θα μπορέσετε να τα διαχειριστείτε.
Μπήλιου
Μέχρι τις 23 Αυγούστου το καλύτερο διάστημα για ερωτικά θέματα αλλά και επαγγελματικά. Θα μειωθούν τα πάρα πολλά έξοδα.
Πατέρα
Καλή περίοδος, φίλοι βοηθούν, αρκετές μετακινήσεις. Προσοχή στην οδήγηση και στη χρήση του λόγου.
Παρθένος
 
Λεφάκης
Με την αποχώρηση του Άρη , σας δίνεται η ευκαιρία να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις. Πιο κοινωνικός Ιούλιος με μια κυρίαρχη Αφροδίτη, θα δημιουργήσετε εντυπώσεις και θα έχετε κατακτήσεις. Βαθιά συναισθηματική ικανοποίηση. Ο Αύγουστος θα σας βοηθήσει να δραπετεύσετε και να είστε σε διακριτική κατάσταση με το ταίρι σας.
Μπήλιου
Πολύ καλύτερος μήνας ο Αύγουστος για νέες γνωριμίες, οικογένεια. Μέσα στον Ιούλιο θα σας τρέξουν οικονομικά θέματα. Θα ευνοηθεί ο επαγγελματικός τομέας, πρόταση και για δεύτερη δουλειά.
Πατέρα
Μπερδεμένο και ταραγμένο το οικονομικο-συναισθηματικό θέμα μέσα στο καλοκαίρι. Προσοχή σε εμπλοκή καταστάσεων που θα σας εκθέσουν. Μην υπεραισιοδοξείτε. Δε θα λείψουν οι προσφορές σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο.
Ζυγός
 
Λεφάκης
Θα είστε το επίκεντρο του φετινού καλοκαιριού. Θα δοκιμαστούν τα ερωτικά σας στα μέσα Ιουλίου και μέσα Αυγούστου. Θα σας δοθεί η ευκαιρία μέσα από φίλους και γνωστούς να έχετε ένα λιγότερο προβληματικό καλοκαίρι.
Μπήλιου
Γκάζι. Πολύ θετικό διάστημα, αυτό το καλοκαίρι θα έχει ευκαιρίες για ταξίδια. Ευκαιρία για το μέλλον της δουλειάς σας. Νομικά ζητήματα επιλύονται.
Πατέρα
Αντιφατικά πράγματα. Ανατροπές, αλλαγές, χωρισμοί, εντάσεις μέσα στον Ιούλιο. Όμως υπάρχουν λύσεις. Προσοχή στα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας.
Σκορπιός
 
Λεφάκης
Συναισθηματικές αναμοχλεύσεις ενώ θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας δώσουν βοήθεια. Θα δημιουργηθούν κάποια θέματα που εκκρεμούν τα οποία θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με ψυχραιμία. Σημαντικός ο Αύγουστος, υποστήριξη από την Αφροδίτη και καλύτερες όψεις. Θα περάσετε καλά και θα προφυλαχτείτε από κακοτοπιές.
Μπήλιου
Μέχρι τις 23 Αυγούστου θα ξεκουραστείτε, θα διασκεδάσετε, θα ταξιδέψετε.
Πατέρα
Έρωτας και χρήματα. Προσοχή σε πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον γιατί μπορεί να ανακατευτούν στα προσωπικά σας. Θα υπάρξει παρασκήνιο.
Τοξότης
 
Λεφάκης
Θα είναι δικό σας  το πρόβλημα αν πείτε ότι δεν περάσατε καλά. Εξαιρετικά καλοί οι δυο μήνες και κυρίως ο Ιούλιος για να αντικαταστήσουν τις απώλειες και θα γεμίσουν τις μπαταρίες σας. Ο Αύγουστος σας βοηθά να βάλετε καινούργιους στόχους και να ικανοποιηθούν μεγαλεπήβολα σχέδια.
Μπήλιου
Όχι τόσες πολλές υποχρεώσεις. Αν ποντάρετε στο κομμάτι σχέσεις θα έχετε οφέλη. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις και προτάσεις στα επαγγελματικά. Καλός ο Αύγουστος, όχι εξαιρετικός.
Πατέρα
Καλή πορεία σε σχέσεις και συνεργασίες. Να είστε κοντά στο σύντροφο και τα παιδιά. Προσοχή στα οικονομικά τον Ιούλιο.
Αιγόκερως
 
Λεφακης
Ο Ιούλιος είναι ένα ξεκαθάρισμα για εσάς απέναντι σε ανθρώπους όχι τόσο χρήσιμους και ενοχλητικούς. Να εκμεταλλευτείτε το μήνα επικοινωνιακά. Ο Αύγουστος ενθαρρυντικός για την επιστροφή κάποιου ή από τον ερχομό νέου προσώπου. Θα εκτονωθείτε, θα μοιραστείτε πράγματα με ανθρώπους έμπιστους, θα ενισχυθείτε συναισθηματικά.
Μπηλιου
Υποχρεώσεις, ευθύνες, δουλειά. Θα πάρετε αποφάσεις για πρόσωπα. Πιο ερωτικός μήνας ο Αύγουστος.
Πατερα
SOS ο Ιούλιος. Προσοχή σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα ειδικά στα μέσα Ιουλίου. Αποφύγετε επικίνδυνα σπορ. Νέα δεδομένα στο χώρο υγείας και εργασίες που θα φέρουν ικανοποίηση.
Υδροχόος
Λεφάκης
Έχετε ήδη στρώσει το σκηνικό για έχετε ένα καλό καλοκαίρι. Σας δίνεται η ευκαιρία να βρεθούν σε ευχάριστες παρέες και περιοχές αλλά και να ανανεωθείτε. Θα φροντίσετε τη δουλειά σας και θα τη συντηρήσετε. Ευκαιρίες στα συναισθηματικά.
Μπήλιου
Καλό το καλοκαίρι τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά. Χαλαρές στιγμές. Και για όσους θέλουν να αποκτήσουν παιδί είναι η κατάλληλη περίοδος. Για τους ελεύθερους/ες νέες γνωριμίες πολλά υποσχόμενες.
Πατέρα
Καλή περίοδος τόσο στη συναισθηματική όσο και στα επαγγελματικά. Προσοχή σε νομικές υποθέσεις. Γενικότερα η ζωή σας θα κυλήσει αρκετά καλά μετά τον Ιούλιο.
Ιχθείς
 
Λεφάκης
Θα έχετε έναν ευχάριστο και ονειρικό Αύγουστο.
Μπήλιου
Η οικογένεια και το σπίτι μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Ερωτικά ποντάρετε τον Αύγουστο, βελτιώνονται οι προοπτικές.
Πατέρα
Θέματα με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Πρέπει να τα προσέξετε. Έκτακτα έξοδα, πολύ σημαντικά.
Πηγές
Oroskopos.gr
Καφές με την Ελένη
Πρωινό ANT1
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου