Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μαλλιά .... φουλάρια το καλοκαίρι!!!


Μαλλιά φουλάρια... η νέα μόδα! 
 Ε ναι λοιπόν  το φουλάρι είναι στη μόδα αλλά όχι στο λαιμό. Το φουλάρι φέτος στολίζει τα μαλλιά με ιδιαίτερο τρόπο αφού μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους όπως είδαμε στις πασαρέλες γνωστών σχεδιαστών μόδας. Είναι ένα πρωτότυπο αξεσουάρ για hippie εμφανίσεις έως chic στυλ. Φορέστε τα μεταξωτά φουλάρια και τα πολύχρωμα μαντήλια στα μαλλιά και βγείτε να σας θαυμάσουν...
Όλοι τρόποι βήμα-βήμα για να στολίσεις τα μαλλιά σου με φουλάρι
Κάντο κορδέλα. Στριφογύρισε αρκετά το μαντήλι σου και φόρεσέ το στα μαλλιά σαν κορδέλα. Με ατημέλητα πιασμένα μαλλιά όπως στην εικόνα είναι πολύ εντυπωσιακό. Ένα στυλ που μπορείς να φορέσεις το πρωί και στην παραλία.
Για να επιτύχετε αυτό το δέσιμο επιλέξτε ένα μαντήλι ορθογώνιο ή τετράγωνο, όχι πολύ μεγάλο.
Η κοτσίδες είναι πολύ στη μόδα για μακριά μαλλιά. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία τότε δέστε πάνω από τη λαστιχάκι σας ένα όμορφο μαντήλι.Φροντίστε να μην κάνετε 2 κόμπους στο μαντήλι για να το στερεώσετε γιατί δείχνει πολύ ογκώδες, απλά δέστε το μία φορά και στερεώστε το μέσα από το λαστιχάκι.
Η κοτσίδα σας μπορεί να είναι ελεύθερη, ατημέλητη με ελαφρύ κρεπάρισμα, πλεξίδα, ψαροκόκαλο, rope ή ανάποδη πλεξίδα.
Θα χρειαστείτε ένα τετράγωνο μικρό μαντήλι.
 
Το γνωστό σε όλες μας Hippie αλλά ταυτόχρονα και chic στυλπου έχουν υιοθετήσει πολλές celebrities τον τελευταίο καιρό μιας και φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας (εκτός βραδινής εξόδου), είναι εύκολο, γρήγορο και καλύπτει το κεφάλι σε περίπτωση που δεν έχουμε προλάβει να λούσουμε τα μαλλιά μας. Θα χρειαστείτε ένα τετράγωνο μαντήλι που θα το διπλώσετε διαγώνια στη μέση ώστε να σχηματίσει ένα τρίγωνο. Δεν είναι κατάλληλο για όσες έχουν κοντό μέτωπο.
Τουρμπάνι. Ένας πολύ κομψός τρόπος να φορέσετε το φουλάρι σας αναδεικνύοντας τα ωραία χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Από τα πιο εύστοχα και σύγχρονα look. Φοριέται από το πρωί έως και για τις βραδινές εξόδους.
Τα μαλλιά σας μπορεί να είναι πιασμένα χαμηλά σε ένα κοτσιδάκι ή να τα κρύψετε μέσα στο φουλάρι. Ιδανικό για μεσαίου μήκους και κοντά μαλλιά.
Μπορείτε να βρείτε έτοιμο στη αγορά το συγκεκριμένο σχέδιο και θα μπορούσατε να το διακοσμήσετε με πέτρες Swarovski στο μπροστινό τμήμα του.
Θα χρειαστείτε ένα φουλάρι τετράγωνο αν το κάνετε μόνες σας. Ο τρόπος είναι λίγο περίπλοκος για να τον εξηγήσουμε με λόγια.
Δείτε ένα παρόμοιο δέσιμο στο video στο τέλος του άρθρου, χρειάζεστε όμως πιο μαλακό ύφασμα από αυτό που δείχνει και τα μαλλιά πιασμένα χαμηλά.
Μοναδικές εμφανίσεις, κομψό και άκρως θηλυκό στυλ που φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας. Μας ταξιδεύουν και μας θυμίζουν μεγάλα ονόματα περασμένων δεκαετιών.
Θα χρειαστείτε ένα φουλάρι ορθογώνιο ή τετράγωνο που θα το διπλώσετε διαγώνια στη μέση, από μαλακό ύφασμα και όχι πολύ μακρύ.
 
Δέστε τα μαλλιά σας με έναν χαμηλό κότσο. Με το φουλάρι καλύψτε το κεφάλι σας όπως στην εικόνα και τον κότσο (κοντά στο μέτωπο το ύφασμα πρέπει να διπλωθεί ελάχιστα προς τα μέσα) . Οι δύο άκρες του φουλαριού τώρα που βρίσκονται δεξιά και αριστερά του προσώπου σας πρέπει να πάνε πίσω και κάτω από τον κότσο για να δεθούν μία φορά μεταξύ τους και να σταθεροποιήσουν το ύφασμα που αγκαλιάζει το κεφάλι και τον κότσο. Τυλίξτε τις άκρες που περισσεύουν γύρω από τον χαμηλό κότσο και στερεώστε τες μέσα στα γυρίσματα.
Στέμμα. Ένα πολύ αρχοντικό στυλ που χρησιμοποιείται πολύ σε φωτογραφήσεις και πασαρέλες. Παρόλα αυτά μπορεί να φορεθεί για μια αέρινη, κομψή βραδινή εμφάνιση. η πιο απλή μορφή του (δεξιά εικόνα) μπορεί να φορεθεί όλη μέρα.
Γυρίστε το κεφάλι σας προς τα κάτω. Διπλώστε ένα μεγάλο και μακρύ φουλάρι και τοποθετήστε το στο κεφάλι αρχικά από το σβέρκο. Ενώστε τις 2 άκρες στο μέτωπό σας. Στριφογυρίστε τις άκρες από το φουλάρι στο μπροστινό μέρος σφικτά όπως κάνετε και με την πετσέτα μετά το λούσιμο. Σφίξτε το τόσο ώστε να αρχίζει να μαζεύεται προς το κεφάλι και δώστε του αυτό το στρογγυλό σχήμα. Στερεώστε την άκρη στο κέντρο.
Ένα κολακευτικό δέσιμο για όλες τις ώρες. Δεν ταιριάζει σε στρογγυλά πρόσωπα.
Θα χρειαστείτε ένα φουλάρι ορθογώνιο και μακρύ. Καλύψτε το κεφάλι σας από μπροστά προς τα πίσω ενώνοντας τις δύο άκρες χιαστή πίσω στο σβέρκο. Στριφογυρίστε τις αρκετά και περάστε τες από την κορυφή του κεφαλιού. Η κάθε άκρη πρέπει να κάνει ένα γύρω στο κεφάλι και να καταλήξει ξανά στο σβέρκο όπου και θα στερεωθεί από μέσα.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2 μικρά φουλάρια αντί για ένα μακρύ. Ένα που καλύπτει το κεφάλι και ένα που κάνει τα σχέδια. Ακόμα καλύτερα αν έχουν διαφορετικό χρώμα.

Απλό και όμορφο. Φορέστε το παντού εκτός από την επίσημη νυχτερινή σας έξοδο.
Θα χρειαστείτε μόνο ένα μαντήλι ορθογώνιο μικρό. Επίσης μπορείτε να βρείτε έτοιμο ραμμένο στην αγορά.
Με πιάσιμο στο πλάι. Δένετε ένα τέτοιο φιόγκο ώστε να δείχνει σαν λουλούδι. Αυτό το πιάσιμο μπορεί να γίνει και πιο ψηλά, πάνω από το αφτί, που δείχνει εκπληκτικό και ρομαντικό. 
Ο πλούσιος όγκος του αποδίδει κάτι μοναδικό.  Προσθέτει θηλυκότητα όπως όλα τα τουρμπάνια και μας παραπέμπει στη Αραβική κουλτούρα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου