Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η απελευθέρωση του στυλ – μέρος απροσδιόριστο



Τελευταία συναντάμε όλο και πιο συχνά την έννοια της ταχτοποίησης να ορίζεται με πολύ διαφορετικούς τρόπους με αυτούς που γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Η σύγχρονη διακόσμηση δεν επιτάσσει το κρύψιμο όλων όσων υπάρχουν μέσα στο σπίτι και δεν χρησιμοποιούμε όταν είμαστε σε αυτό, όπως τα ρούχα και τα παπούτσια. Ούτε αναζητάει αιώνιες συμβάσεις και πρωτόκολλα για την τοποθέτηση των βιβλίων ή των καρεκλών. Η σύγχρονη διακόσμηση κατευθύνεται από αισθητικά κριτήρια, ό,τι δημιουργεί στυλ και φαίνεται σωστό στο μάτι, αυτό είναι και το σωστό. Το μόνο που προσδιορίζει τη διαμόρφωση του χώρου είναι το πώς αισθανόμαστε μέσα σε αυτό και τι ζητάμε από αυτό.

Αυτό το μοναδικό και ακομπλεξάριστο σπίτι βρίσκεται στο Malmö της Σουηδίας, έχει τόσο δυνατό χαρακτήρα που είτε βάλεις μέσα το ακριβότερο έπιπλο, είτε ένα έπιπλο που βρήκες στα σκουπίδια θα επηρεάσουν ακριβώς το ίδιο το συνολικό ύφος.




Φωτογραφίες: Petra Bindel
via 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου