Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιατί ο Άκης Πετρετζίκης δεν είναι φτιαγμένος μόνο για την κουζίνα

Ο Άκης φόρεσε την τηλεοπτική ποδιά του και μας κόλλησε γι'ακόμη μια χρονιά μπροστά στην τηλεόραση. Και όχι, δε φταίνε μόνο τα μέλια στα τρίγωνα Πανοράματος που μάς ετοίμασε στην πρεμιέρα του "Πρωινό mou".
Μια από τις μεγαλύτερες -και συνήθως ανεκπλήρωτες- επιθυμίες κάθε γυναίκας είναι να βρει έναν άντρα που να ξέρει να μαγειρεύει, να μαγειρεύει καλά.  Αυτό από μόνο του θεωρείται προσόν που εκτιμάται (μην είμαστε κι αχάριστες) και τον ανεβάζει κατευθείαν στο επόμενο επίπεδο. Τι γίνεται όμως όταν ο Θεσσαλονικιός αυτός έχει κερδίσει τον τίτλο του Masterchef στην Ελλάδα, έχει δικό του site μαγειρικής και μας παρουσιάζει τις δημιουργίες του από το πρωινό του Μega για 3η συνεχόμενη χρονιά;

Ο 29χρονος Γιώργος (αυτό είναι το όνομά του, σε περίπτωση που δεν το ήξερες) έχει όλα τα παραπάνω, όμως δεν είναι μόνο αυτά που του χαρίζουν μια θέση στους άντρες που αγαπάμε..

Γιατί είναι ωραίο παλικάρι

Πείτε με ρηχή, αλλά εν προκειμένω θα ξεκινήσω με την εξωτερική εμφάνιση. Γούστα είναι αυτά, αλλά οι περισσότερες θα συμφωνήσουν ότι ο Άκης είναι ομορφόπαιδο απ´τα λίγα, τουλάχιστον από όσα βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στην tv.

 

Γιατί κέρδισε στο Masterchef

Μπορεί το "...θα καταρρεύσω" της Ευγενίας Μανωλίδου να τράβηξε μέρος της "δόξας" του Άκη, όμως η σταδιακή "έκρηξή" του, όταν άκουσε το αποτέλεσμα, εκείνο το βράδυ του Δεκεμβρίου του 2010, μας κέρδισε περισσότερο.

Γιατί ξοδεύει χρόνο και χρήμα σε σωστά μέρη

Εμείς οι γυναίκες θαυμάζουμε έναν άντρα όταν αγαπά τη δουλειά του. Όπως έχει παραδεχτεί, ο Άκης ξοδεύει τα περισσότερα χρήματα του σε βιβλία μαγειρικής. Η κουζίνα του είναι το μεγαλύτερο δωμάτιο του σπιτιού και όταν έχει χρόνο παρακολουθεί φανατικά ξένες εκπομπές μαγειρικής (κυρίως τον Jamie Oliver), για να βελτιώνει τις τεχνικές του.

Για το δίπτυχο ωραίο σώμα/tattoos

Όχι ότι εμείς τα μετράμε αυτά, αλλά αφού το'χει το παιδί, να το κρύψει; Άσε που τα τατουάζ πάνω του αναδεικνύονται.

Γιατί ξέρει (όχι παίζουμε) να μαγειρεύει

Το είπαμε και πριν, θα το ξαναπούμε και τώρα. Το να σου μαγειρεύει ο σύντροφός σου καλά -πόσο μάλλον δε σε επίπεδο Άκη- είναι ένα ατού που μας κάνει να γοητευόμαστε φουλ.

Γιατί δεν κρύβει τη σχέση του με την Demy

Πολλές φορές, για να καταλάβεις καλύτερα το ποιον ενός άντρα, αρκεί να γνωρίσεις αφενός τους φίλους του, αφετέρου το κορίτσι του. Ε λοιπόν,  την Demy την συμπαθούμε, την συμπαθούμε πολύ. Είναι ένα κορίτσι μορφωμένο, ευγενικό, με γλυκύτατο παρουσιαστικό και όμορφη, καθαρή φωνή. Η Demy είναι το κορίτσι του Άκη. Πιάνεις τον συλλογισμό;

Γιατί η κάμερα του πάει

Ακόμη κι όταν κοκκινίζει.

Γιατί μας αρέσει ο τρόπος που διασκεδάζει.

"Δεν είμαι πολύ του έξω. Προτιμώ να πάω για μια ρετσίνα με τους φίλους μου ή να πιω μια μπύρα σε κάποιο ροκ μπαρ. Συνήθως όμως η όλη διαδικασία είναι ένα μαρτύριο, γιατί δεν μου αρέσει πουθενά. Δεν βρίσκω νόημα να πάω σε κάποιο κλαμπ. Εκτός αν θέλω να βρω κοπέλα. Αλλά συνήθως γυρνάς δέκα η ώρα το πρωί σπίτι, μόνος σου και την επόμενη μέρα κλαις τα λεφτά σου, πονάει το κεφάλι σου και έχεις χάσει μισή μέρα σε αυτά τα χάλια, ενώ θα μπορούσες να έχεις πάει για έναν ωραίο καφέ. Πάω σε κλαμπ μερικές φορές, αλλά επειδή πραγματικά το θέλω πολύ και όχι απλώς για να πάω κάπου", είχε δηλώσει σε μια παλαιότερη συνέντευξή του στο Cosmopolitan. Εγκρίνουμε.

Γιατί είναι ζωόφιλος

Εμείς οι γυναίκες -και δη οι ζωόφιλες- εκτιμάμε περισσότερο έναν άντρα όταν είναι τρυφερός με τα ζωάκια. Κeep loving!

Γιατί αγαπάει τα παιδάκια

Είναι να τον χαζεύεις αυτόν τον άντρα όταν πιάνει στα χέρια του μωράκια και παιδάκια. Εξάλλου, όπως έχει δηλώσει σε αρκετές συνεντεύξεις του, δε θέλει να αργήσει να κάνει οικογένεια. Win και σ'αυτόν τον τομέα.

 πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου