Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η θέση της τηλεόρασης στο σαλόνι σας

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Έξυπνες μοντέρνες επιλογές τοποθέτησης, αλλά και συνδυασμός μοντέρνου και κλασσικού.
Η μοντέρνα διακόσμηση έχει αλλάξει τη θέση της τηλεόρασης στο σαλόνι ή το καθιστικό του σπιτιού, απαιτώντας την τοποθέτησή της κυρίως στον τοίχο ή πάνω σε έπιπλα σε απλή μοντέρνα γραμμή. Έτσι, η τηλεόραση, που έχει αλλάξει και η ίδια design μέσα στον χρόνο, κατέχει έναν σημαντικό ρόλο και καθορίζει ως έναν βαθμό τη διακόσμηση ενός δωματίου. Υπάρχουν, λοιπόν, πολλοί και διαφορετικού τρόποι να τοποθετηθεί, ανάλογα πάντα με το είδος και το ύφος της διακόσμησης.


Η μοντέρνα μίνιμαλ αισθητική θέλει την τηλεόραση πάνω σε έπιπλα με λιτές γραμμές ή τοποθετημένη στον τοίχο.
Υπάρχουν, ωστόσο, πολλές μοντέρνες επιλογές που σας επιτρέπουν να «κρεμάσετε» την τηλεόραση στον τοίχο, τοποθετώντας από κάτω ένα λιτό έπιπλο.
Τοποθετήστε την πάνω από το τζάκι που αποτελεί συνήθως το κεντρικό σημείο του δωματίου.
Η τηλεόραση στον τοίχο ως κάδρο!
Για έναν συνδυασμό κλασσικού και μοντέρνου επιλέξτε ένα ξεχωριστό έπιπλο (σταντ) και τοποθετήστε επάνω την τηλεόραση σαν γλυπτό! Το ξύλο θα κάνει ωραία αντίθεση με το μαύρο γυαλί ή το μέταλλο.
Σε κινητό έπιπλο που μοιάζει με πίνακα!
Δημιουργήστε ισορροπία με δύο οθόνες τοποθετώντας τες στον τοίχο δεξιά και αριστερά από το τζάκι.
via







Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου