Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Nymphomaniac: Όλοι οι χαρακτήρες του Λαρς φον Τρίερ σε οργασμό

Αφού μας ξενάγησε στα πρώτα κεφάλαια της ταινίας του και μας έδειξε λιγότερο ή περισσότερο πικάντικες λεπτομέρειες από τη ζωή της νυμφομανούς ηρωίδας του κι ενώ έχει προετοιμάσει το κοινό του για hard core ερωτικές σκηνές, ο Λαρς φον Τρίερ διαλέγει σήμερα να σερβίρει ένα διαφορετικό ορεκτικό, μια πλήρη σειρά από character posters του «Nymphomaniac», με τους ήρωες σε μια φωτογράφηση που παραπέμπει απευθείας σε έκφραση ηδονής, για άλλα από τα πρόσωπα της ταινίας γοητευτικά προκλητική και για άλλα απλώς απωθητική.

Δείτε στη συνέχεια όλες τις αφίσες με χαρακτήρες που έχουμε γνωρίσει τα κλιπ της ταινίας (πχ η κυρία Η - Ούμα Θέρμαν, ή ο Ζερόμ - Σάια ΛαΜπέφ) κι άλλους που βλέπουμε για πρώτη φορά και αν νομίζετε ότι έχετε μαντέψει το επόμενο «χτύπημα» του Δανού, με αυτό το πανηγύρι οργασμών ο προβοκάτορας auteur σάς πιάνει στον ύπνο.

Οι φήμες που θέλουν την πιο «σκληρή» εκδοχή της ταινίας να είναι ευπρόσδεκτη στις Κάννες δεν επιβεβαιώνονται, με το επικής διάρκειας -από ό,τι έχει γίνει γνωστό- «Nymphomaniac» να κάνει πρεμιέρα τα Χριστούγεννα στη Δανία, χωρίς νωρίτερα κανένα φεστιβαλικό σταθμό.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου