Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

30 ταινίες που πρέπει να δεις μέχρι το τέλος του 2013

Σινεμά: το καλύτερο αντίδοτο στη μελαγχολική διάθεση που δημιουργεί το τέλος των διακοπών. Αν ακόμη δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς στην καθημερινότητα και έχεις ήδη αρχίσει να μετράς αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα, σου προτείνουμε 30 ταινίες -και άλλα τόσα ιδανικά ραντεβού- για να γεμίσεις τα βράδια σου μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Rush

Τέρμα τα γκάζια

O Ron Howard ('Apollo 13', A Beautiful Mind', 'The Da Vinci Code') σκηνοθετεί τον Chris Hemsworth και τον Daniel Bruhl στους ρόλους των θρυλικών James Hunt και Niki Lauda και αναβιώνει την επική αναμέτρησή τους για το Πρωτάθλημα της Formula 1 του1976. Στο ρόλο της συζύγου του Hunt η πάντα όμορφη Olivia Wilde.

Ιδανικό movie date: Με έναν κολλητό, για να μας εξηγεί κατά τη διάρκεια της ταινίας τι ακριβώς παίζει με τη Formula 1.

Πότε βγαίνει
: 19 Σεπτεμβρίου.

jOBS

True (?) story

Σε μια προσπάθεια να αποτινάξει από πάνω του το στερεότυπο ότι μπορεί να ανταπεξέλθει μόνο σε κωμωδίες και ρομαντικές κομεντί, ο Ashton Kutcher αναλαμβάνει να ενσαρκώσει τον ιδρυτή και CEO της Apple Steve Jobs, που έχασε τη ζωή του από καρκίνο το 2011. 

Ιδανικό movie date: με έναν φανατικό της Apple που ξέρει τα πάντα για τον Jobs και μπορεί να μας διαφωτίσει αν ο συνιδιοκτήτης της εταιρείας Steve Wozniak, που έγινε έξαλλος με το σενάριο, είχε τα δίκια του.

Πότε βγαίνει: 19 Σεπτεμβρίου.

Frances Ha

Ο Noah Baumbach τα βλέπει ασπρόμαυρα

Η bittersweet ιστορία μιας 27χρονης Νεοϋρκέζας, που δεν ξέρει τι θέλει να κάνει με τη ζωή της, η οποία αναγκάζεται να μείνει για πρώτη φορά μόνη της και να στηριχθεί στα πόδια της. Από τον σεναριογράφο των ταινιών του Wes Anderson 'The Life Aquatic with Steve Zissou' και 'Fantastic Mr Fox', Noah Baumbach και πρωταγωνίστρια την Greta Gerwig.

Ιδανικό movie date: με οποιαδήποτε φίλη υποφέρει από "υπαρξιακά"

Πότε βγαίνει: 19 Σεπτεμβρίου (Νύχτες Πρεμιέρας)

White House Down

Tatum-μπανο

Ο Λευκός Οίκος βρίσκεται υπό την κατοχή παραστρατιωτικών δυνάμεων και ο Channing Tatum με τον Jamie Foxx αναλαμβάνουν να σώσουν τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Ιδανικό movie date: με μια φίλη που θα εκτιμήσει, μαζί μας, το ότι ο Channing Tatum (πιο sexy άνδρας του 2012, σύμφωνα με το περιοδικό People) περιφέρεται σε όλη την ταινία με αμάνικο.

Πότε βγαίνει: 19 Σεπτεμβρίου.

Only God Forgives

Στην Ταϊλάνδη με τον Ryan Gosling

Οι Nicolas Winding Refn και Ryan Gosling συνεργάζονται ξανά, με την ελπίδα να μας χαρίσουν το νέο "Drive" (not). H ιστορία εξελίσσεται στην Ταϊλάνδη, όπου ο Gosling διευθύνει ένα γυμναστήριο πολεμικών τεχνών -"βιτρίνα" για μια επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών. Όταν ο αδελφός του δολοφονείται, η μητέρα του (Kristin Scott Thomas) του ζητά να πάρει εκδίκηση.

Ιδανικό movie date: με κάποιον που λάτρεψε, όπως εμείς, το "Drive" και θα βγάλει τρελή χολή για τον Refn, μιας και φημολογείται πως η ταινία είναι "πατάτα".

Πότε βγαίνει: 19 Σεπτεμβρίου

La vie d'Adèle

Η Adèle των Καννών

Με πρωταγωνίστριες τη Lea Seydoux και την ελληνικής καταγωγής Adèle Exarchopoulos, η πολυσυζητημένη γαλλική ταινία του Abdellatif Kechiche, που κέρδισε φέτος το Χρυσό Φοίνικα και επελέγη ως ταινία λήξης στις Νύχτες Πρεμιέρας, παρακολουθεί τη θυελλώδη ερωτική σχέση δύο νεαρών γυναικών.

Ιδανικό movie date: με κάποιον που δεν θα μας κάνει να νιώσουμε άβολα κατά τη διάρκεια των ερωτικών σκηνών (κοινώς, όχι με τον μπαμπά μας).

Πότε βγαίνει: 29 Σεπτεμβρίου.

Despicable Me 2

Τι είναι μικρό, κίτρινο και φοράει γυαλιά;

Τα minions, οι μικροί κίτρινοι βοηθοί του Gru που μιλούν ακαταλαβίστικα, αναλαμβάνουν ακόμα πιο σημαντικό ρόλο στη δεύτερη αυτή ταινία της Universal που, αν κρίνουμε απο΄το trailer (ακολουθεί κλισέ) θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Με τις φωνές των Steve Carell, Kristen Wiig και Al Pacino.

Ιδανικό movie date: με το παιδί μας / το ανήψι μας / το βαφτηστήρι μας.

Πότε βγαίνει: 10 Οκτωβρίου.

Machete Kills

Στο μυαλό του Robert Rodriguez

Ο Danny Trejo προσλαμβάνεται από την Αμερικανική κυβέρνηση, προκειμένου να εντοπίσει έναν έμπορο όπλων που θέλει να στείλει ένα “υπερόπλο” στο διάστημα. Sofia Vergara, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Antonio Banderas, Amber Heard, Vanessa Hudgens και Lady Gaga είναι λίγα μόνο από τα ονόματα που συμμετέχουν στο παλαβό φιλμ δράσης, που ακολουθεί το καθιερωμένο στυλ του σκηνοθέτη.

Ιδανικό movie date: με αντροπαρέα, σε multiplex, με pop corn και μπίρες.

Πότε βγαίνει: 17 Οκτωβρίου

Last Vegas

Hangover και στα 60

Ο Robert De Niro, ο Michael Douglas, ο Morgan Freeman και ο Kevin Kline πηγαίνουν στο Las Vegas για το bachelor ενός φίλου τους που επιτέλους αποφάσισε να παντρευτεί.

Ιδανικό movie date: με τους γονείς μας, που κατά πάσα πιθανότητα θα γελάσουν περισσότερο με τα αστεία και τις αναφορές της ταινίας από ό,τι εμείς.

Πότε βγαίνει: 31 Οκτωβρίου.

Kill Your Darlings

Ο Harry Potter συναντά τον Kerouac

Το νέο φιλμ του John Krokidas επικεντρώνεται στη σχέση που αναπτύσσετα ιανάμεσα στους τρεις κορυφαίους μπίτνικ συγγραφείς, Allen Ginsberg, Jack Kerouac και William Burroughs, με αφορμή έναν φόνο. Στο ρόλο του Allen Ginsberg, o Daniel Radcliffe.

Ιδανικό movie date: με κάποιον που: α) διάβασε μες στο καλοκαίρι το 'On The Road' β) έχει περιέργεια να δει τον Harry Potter σε έναν τέτοιο ρόλο γ) ψοφάει να ακούσει το soundtrack.

Πότε βγαίνει: 7 Νοεμβρίου.

Gravity

Χαμένοι στο διάστημα

Το νέο κινηματογραφικό πόνημα του Alfonso Cuaron ("Children of Men"), με πρωταγωνιστές τον George Clooney και την Sandra Bullock είναι ένα υπαρξιακό θρίλερ που παρακολουθεί δύο αστροναύτες οι οποίοι, μετά από ένα ατύχημα, έχουν αποσυνδεθεί από το διαστημόπλοιό τους και προσπαθούν να επιβιώσουν και να επιστρέψουν στη Γη. Η ταινία έλαβε διθυραμβικές κριτικές μετά την προβολή της στο Φεστιβάλ Βενετίας και διαφημίζεται ως η πιο τρομακτική ταινία που έχει γυριστεί ποτέ για το διάστημα.

Ιδανικό movie date: με κάποιον που θα μας κρατάει το χέρι (για να μη φάμε τα νύχια μας στις ζόρικες σκηνές -κρίμα είναι).

Πότε βγαίνει: 7 Νοεμβρίου.

The Counsellor

Starstruck

O Ridley Scott συνεργάζεται με τον βραβευμένο με Πούλιτζερ συγγραφέα Cormac McCarthy ("No Country For Old Men", "The Road") για να μεταφέρει στις κινηματογραφικές αίθουσες μια εκρηκτική ιστορία παρανομίας και ναρκωτικών, με τη βοήθεια ενός all-star cast που περιλαμβάνει τον Brad Pitt, τον Michael Fassbender, την Cameron Diaz, την Penelope Cruz και τον Javier Bardem.

Ιδανικό movie date: με κοριτσοπαρέα (που αναμφισβήτητα μετά το τέλος της προβολής θα κληθεί να δώσει απάντηση στο δίλημμα "Pitt ή Fassbender")

Πότε βγαίνει: 21 Νοεμβρίου.

All is Lost

One-man show

Ο Robert Redford έρχεται αντιμέτωπος με τις δυνάμεις της φύσης όταν το ιστιοπλοϊκό του συγκρούεται στα ανοιχτά της Σουμάτρα με ένα κοντεινερ. Στην ταινία πρωταγωνιστεί αποκλειστικά ο 76χρονος ηθοποιός -που μάλιστα επέμεινε να γυρίσει ο ίδιος όλες τις σκηνές χωρίς κασκαντέρ- ενώ στο σενάριο δεν υπάρχει καθόλου διάλογος πέρα από έναν εισαγωγικό μονόλογο.

Ιδανικό movie date: με την μαμά μας, που δεν ξεπέρασε ποτέ τον Redford.

Πότε βγαίνει: 21 Νοεμβρίου.

Runner Runner

Ποιος θα κερδίσει αυτήν την παρτίδα;

Ben Affleck και Justin Timberlake πρωταγωνιστούν σ'αυτό το δραματικό φιλμ δράσης, που παρακολουθεί τις περιπέτειες ενός φοιτητή κολλεγίου, ο οποίος αποφασίζει να βρει και να αντιμετωπίσει τον μεγιστάνα που θεωρεί ότι τον έκλεψε σε ένα παιχνίδι online poker. Μαζί τους η Gemma Arterton ('Quantum of Solace'). 

Ιδανικό movie date: με τις φίλες εκείνες που, όπως κι εμείς, άρχισαν να βλέπουν τον Ben Affleck με άλλο μάτι τα τελευταία χρόνια.

Πότε βγαίνει: 26 Σεπτεμβρίου.

The Hunger Games: Catching Fire

J-Law, το sequel

Στο πολυαναμενόμενο sequel της βασισμένης στη σειρά βιβλίων της Suzanne Collins τετραλογίας, o President Snow (Donald Sutherland) και ο Plutarch Heavensbee (Phillip Seymour Hoffman) κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά της ελπίδας που άναψε η Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) με την, από κοινού με τον Peeta, νίκη της στους Αγώνες Πείνας.

Ιδανικό movie date: σε multiplex, μασουλώντας κάτι παχυντικό.

Πότε βγαίνει: 28 Νοεμβρίου.

Ain't Them Bodies Saints

Φεστιβαλικός αδελφός Affleck

Ο Casey Affleck αποφυλακίζεται και διασχίζει το Τέξας για να βρει τη γυναίκα του (Rooney Mara) και την κόρη που δεν πρόλαβε να γνωρίσει ποτέ. Η ταινία κέρδισε το βραβείο φωτογραφίας στο φετινό Φεστιβάλ του Sundance και εντυπωσίασε στο Φεστιβάλ των Καννών.

Ιδανικό movie date: με έναν σινεφίλ φίλο που θα μας αναλύσει για ποιους λόγους το όνομα του σκηνοθέτη David Lowery ακούγεται συχνά δίπλα σε εκείνο του Terrence Malick.

Πότε βγαίνει: 3 Οκτωβρίου.

Don Jon

My church, my boys, my girls, my porn

Για πρώτη φορά σε ρόλο σκηνοθέτη (και πρωταγωνιστή), ο Joseph Gordon-Levitt διηγείται την ιστορία ενός mainstream τύπου (αμάξια, γυναίκες, βαράκια) που τα βρίσκει σκούρα όταν η πρώτη του σοβαρή σχέση (Scarlett Johansson) ανακαλύπτει τον εθισμό του στο πορνό. 

Ιδανικό movie date: μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι, που στο ποτό που θα ακολουθήσει την προβολή θα πιάσει συζήτηση "εσύ, αγάπη; βλέπεις ακόμα τέτοια; όχι, ε;"

Πότε βγαίνει: 3 Οκτωβρίου.

Prisoners

Find my daughter!

Όταν η κόρη του εξαφανίζεται μυστηριωδώς, μαζί με την κολλητή της, ο Hugh Jackman αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Το πολύ δυνατό cast συμπεριλαμβάνει τους Jake Gyllenhaal, Viola Davis, Maria Bello, Paul Dano και Terrence Howard, ενώ πίσω από τη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Denis Villeneuve του εξαιρετικού 'Incendies' (2010).

Ιδανικό movie date: με την ίδια παρέα που είχαμε δει και το "Taken" με τον Liam Neeson (που είχε σχεδόν την ίδια υπόθεση).

Πότε βγαίνει: 10 Οκτωβρίου.

12 Years a Slave

Στο δρόμο για τα Oscar

O Steve McQueen, μετά τα 'Hunger' και 'Shame' επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα για να διηγηθεί την ιστορία ενός έγχρωμου άνδρα (Chiwetel Ejiofor) που πωλείται το 1841 ως σκλάβος. Το cast συμπληρώνουν οι Brad Pitt, Benedict Cumberbatch, Michael Fassbender, Paul Dano, Paul Giamatti και Quvenzhane Wallis (η μικρούλα από το 'Beasts of The Southern Wild').

Ιδανικό movie date: μόνες μας - φημολογείται πως θα συγκεντρώσει αρκετές οσκαρικές υποψηφιότητες και θέλουμε να έχουμε γνώμη.

Πότε βγαίνει: 17 Οκτωβρίου.

Captain Phillips

Το Πειρατικό

H πραγματική ιστορία της πειρατείας του φορτηγού πλοίου MAERSK Alabama το 2009 από Σομαλούς πειρατές, οι οποίοι αιχμαλώτισαν τον καπετάνιο Richard Phillips, την ώρα που έπλεε στον Ινδικό Ωκεανό. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Tom Hanks, ενώ τη σκηνοθετική καρέκλα αναλαμβάνει ο Paul Greengrass ('Bourne Supremacy', 'Bourne Ultimatum', 'United 93').

Ιδανικό movie date: στο συνοικιακό σινεμά κοντά στο γραφείο, στα καπάκια μετά τη δουλειά.

Πότε βγαίνει
: 24 Οκτωβρίου.

Behind the Candelabra

Κύκνειο άσμα

Η τελευταία ταινία του Steven Soderbergh έχει θέμα τη θυελλώδη σχέση του Liberace με τον πολύ νεώτερο εραστή του, Scott Thorson. Οι Michael Douglas και Matt Damon, αγνώριστοι, δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας, ενώ οι σινεκριτικοί, στην πλειοψηφία τους, είναι ιδιαίτερα απλόχεροι με τα αστεράκια αξιολόγησης.

Ιδανικό movie date: με τον gay κολλητό μας (που αν παρεμπιπτόντως έμενε στην Αμερική δεν θα είχε το προνόμιο να το δει στη μεγάλη οθόνη αφού η ταινία προβλήθηκε μόνο στο HBO).

Πότε βγαίνει: 7 Νοεμβρίου.

Lee Daniel's The Butler

American History Y

To νέο φιλμ του Lee Daniels ('Precious', 'The Paper Boy') έχει θέμα τη ζωή του Eugene Allen, μπάτλερ για 8 διαφορετικούς Προέδρους των ΗΠΑ στο Λευκό Οίκο, από το 1952 μέχρι το 1986. Στη σύγχρονη Αμερικανική ιστορία μας ξεναγούν οι Oprah Winfrey, Forest Whitaker, Jane Fonda, Liev Schreiber, John Cusack, Mariah Carey, Alan Rickman και Robin Williams.

Ιδανικό movie date: κάποιο κρύο Σαββατόβραδο πριν βγούμε για φαγητό.

Πότε βγαίνει: 14 Νοεμβρίου.

The Wolf of Wall Street

Dream team

Για πέμπτη φορά το δίδυμο Scorsese - DiCaprio συνεργάζεται για να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη βιογραφία του χρηματιστή Jordan Belfort. Μαζί τους οι Jonah Hill, Matthew McConaughey, Kyle Chandler, Rob Reiner, Spike Jonze και Joanna Lumley, σε σενάριο Terence Winter ("Boardwalk Empire," "The Sopranos").

Ιδανικό movie date: την πρώτη ημέρα προβολής της ταινίας, απλά και μόνο επειδή είναι "η νέα ταινία του Scorsese".

Πότε βγαίνει: 14 Νοεμβρίου.

Miss Violence

Miss Βενετία

H ταινία του Αλέξανδρου Αβρανά που θριάμβευσε φέτος στο 70ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, κατακτώντας τα βραβεία σκηνοθεσίας και ανδρικής ερμηνείας, διηγείται μια ιστορία που ξεκινά όταν ένα κορίτσι, την ημέρα των 11ων γενεθλίων του αυτοκτονεί πηδώντας από το μπαλκόνι... χαμογελώντας. 

Ιδανικό movie date: ένα βροχερό βράδυ (για να έχει ακόμα μεγαλύτερο αντίκτυπο στην ψυχολογία μας το στόρι).

Πότε βγαίνει: 21 Νοεμβρίου.

Thor: The Dark World

Marvel-ous

Ο Chris Hemsworth επιστρέφει στο ρόλο του ήρωα της Marvel, μόνο που αυτή τη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Alan Taylor του 'Game Of Thrones'.  Εκτός από τους κοιλιακούς του Chris Hemsworth, πρωταγωνιστούν η Natalie Portman, ο Tom Hiddleston, ο Idris Elba και ο Anthony Hopkins.

Ιδανικό movie date: με τον φίλο-geek που τρελαίνεται για comics και ξέρει απέξω την ιστορία και τις υπερδυνάμεις όλων των ηρώων της Marvel.

Πότε βγαίνει: 21 Νοεμβρίου.

Diana

Πριγκίπισσα Naomi

Δεκαέξι χρόνια μετά το άδοξο τέλος της Πριγκίπισσας της Ουαλίας Νταϊάνας, ο Oliver Hirschbiegel ("The Experiment") καταγράφει τα τελευταία δυο χρόνια της ζωής της γυναίκας που έμεινε γνωστή ως η πριγκίπισσα του λαού. Το δύσκολο ρόλο αναλαμβάνει η Naomi Watts. 

Ιδανικό movie date: με τη μαμά μας και τις φίλες της.

Πότε βγαίνει: 28 Νοεμβρίου.

The Fifth Estate

"Λήκαρε" η ιστορία

Η ιστορία του ιδρυτή του WikiLeaks Julian Assange, από τον σκηνοθέτη του “Twilight: Breaking Dawn” I και ΙΙ Bill Condon, με τον τηλεοπτικό Sherlock Benedict Cumberbatch στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τους  Anthony Mackie, Stanley Tucci, Laura Linney και Daniel Bruhl να συμπληρώνουν το cast.

Ιδανικό movie date: κάποιο βράδυ που νιώθουμε ξεκούραστοι και έτοιμοι να παρακολουθήσουμε την ταινία φουλ συγκεντρωμένες.

Πότε βγαίνει: 28 Νοεμβρίου.

Byzantium

Η μόδα με τα βαμπίρ συνεχίζεται

Σχεδόν μία εικοσαετία μετά το 'Interview with the Vampire' ο Neil Jordan ασχολείται και πάλι με βαμπίρ, αυτή τη φορά γένους θηλυκού. Στο ρόλο του αιμοβόρικου διδύμου η Saoirse Ronan ('Atonement', 'The Lovely Bones', 'Hannah') και η Gemma Arterton ('Quantum of Solace').

Ιδανικό movie date: με το άτομο που μας είχε συνοδεύσει και στην προβολή του 'Interview with the Vampire'.

Πότε βγαίνει: 12 Δεκεμβρίου.

The Hobbit: The Desolation of Smaug

Στο μεταξύ, στη Μέση Γη...

O θρύλος του Άρχοντα συνεχίζεται με τα hobbits του Peter Jackson να προσπαθούν να πάρουν πίσω τον χρυσό τους από τον Δράκο, Smaug (Benedict Cumberbatch). Στο γνωστό cast (Cate Blanchett, Martin Freeman, Ian McKellen, Orlando Bloom κτλ) προστίθεται και η Evangeline Lilly του 'Lost'.

Ιδανικό movie date: με έναν φαν του 'Lord Of The Rings' που θα βρει τη βαρεμάρα μας εκνευριστική και θα πλακωθεί μαζί μας -you know, for fun.

Πότε βγαίνει: 12 Δεκεμβρίου.

The Secret Life of Walter Mitty

Χριστουγεννιάτικη απόδραση

Ο Walter Mitty (Ben Stiller ), ένας υπάλληλος γραφείου,  αιώνια ερωτευμένος με μια συνάδελφό του (Kristen Wiiig), που περνάει όλη του τη ζωή ανάμεσα σε φαντασία και πραγματικότητα, ξεκινά το γύρο του κόσμου για να φτιάξει τη ζωή του, όπως την έχει στο μυαλό του. Το trailer της ταινίας -την οποία σκηνοθετεί ο ίδιος ο Ben Stiller- μας προκαταβάλλει (υπαρβολικά) θετικά χάρη στο υπέροχο τραγούδι των Of Monsters And Men 'Dirty Paws'.

Ιδανικό movie date: στο σινεμά της γειτονιάς μας, ένα κρύο Χριστουγεννιάτικο απόγευμα, φορώντας την πιο "χουχούλικη" μάλλινη μπλούζα μας.

Πότε βγαίνει: 26 Δεκεμβρίου.
Από την Εύη Χουρσανίδη πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου