Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κάλυμμα καρέκλας

photo

Σε κάθε σπίτι υπάρχει ένα όμορφο τραπεζομάντιλο που οι μέρες του τελείωσαν, μόλις οι λεκέδες από κόκκινο κρασί ή σάλτσα έμειναν για πάντα χαραγμένοι πάνω του. Αν τυχαίνει να έχεις ένα τέτοιο τραπεζομάντιλο δεν χρειάζεται να το πετάξεις. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να ντύσεις ένα σετ από καρέκλες.

Ακόμα και αν το ύφασμα δεν φτάνει για όλες μπορείς να επενδύσεις τις δύο που βάζεις στις κορυφές του τραπεζιού.
Θα πρέπει βέβαια πρώτα να βεβαιωθείς, ότι τις καρέκλες που θέλεις να επενδύσεις μπορείς να τις ξεβιδώσεις από κάτω και να αποσπάσεις το κάθισμα.
Θα χρειαστείς: Ένα τραπεζομάντιλο, ψαλίδι, κατσαβίδι, καρφωτικό και συνδετήρες 6 χιλιοστών για το καρφωτικό.
Πως θα το κάνεις: πρώτα θα ξεβιδώσεις το μαξιλάρι του καθίσματος και θα το τοποθετήσεις ανάποδα στο πίσω μέρος του τραπεζομάντιλου στο σημείο που δεν έχει λεκέδες. Στη συνέχεια κόψε το ύφασμα γύρω - γύρω απ΄ όλες τις πλευρές αφήνοντας περίπου 8 εκατοστά περιθώριο. Δίπλωσε το ύφασμα στα πλάγια του μαξιλαριού και στερέωσε το στα πλάγια του καθίσματος με το καρφωτικό. Φρόντισε οι συνδετήρες να απέχουν μεταξύ τους περίπου 2 εκατοστά.
Τοποθέτησε το κάθισμα πίσω στη καρέκλα και βίδωσε το.
Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις: Λινά σεντόνια, μεγάλες πετσέτες φαγητού.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου