Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ένα υποθαλάσσιο δωμάτιο ανοίγει σε πολυτελές resort της Αφρικής

Δεν είναι το πρώτο, είναι όμως το μοναδικό στο αρχιπέλαγος της Ζανζιβάρης! Το Manta Resort στο νησί Pamba της Τανζανίας, πρόσθεσε ένα εντυπωσιακό υποθαλάσσιο δωμάτιο στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του.


Παρόμοιες εγκαταστάσεις υπήρχαν ήδη στο Ντουμπάι, στη Σουηδία και στη Φλόριντα, αυτή τη φορά όμως οι σχεδιαστές αναζητούσαν ένα μέρος με όσο το δυνατόν πιο καθαρά νερά και όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ανεμπόδιστη ορατότητα.

Ο επίδοξος επισκέπτης, θα πρέπει να είναι έτοιμος να κατέβει τέσσερα μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και να προχωρήσει 250 μέτρα από την ακτή, στον Ινδικό Ωκεανό, για να φτάσει στον τρίτο επίπεδο της ιδιαίτερης αυτής κατασκευής, όπου υπάρχει ένα δωμάτιο, το οποίο είναι, βέβαια, ειδικά σχεδιασμένο: οκτώ παράθυρα και ειδικός φωτισμός, επιτρέπουν στον επισκέπτη να παρατηρήσει την πλούσια υποθαλάσσια ζωή.

Επάνω από την επιφάνεια του νερού, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ηλιοθεραπεία και να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας το υπέροχο τοπίο.
Ήδη, το υποθαλάσσιο δωμάτιο έχει τους σταθερούς… επισκέπτες του: καλαμάρια, χταπόδια και «εξωτικά» είδη ψαριών το τιμούν συχνά με την παρουσία τους!

Το δωμάτιο υποδέχεται επίσημα επισκέπτες από την 1η Νοεμβρίου 2013 και καθώς στο Manta Resort υπάρχει μόνο ένας υποβρύχιος χώρος, η μία νύχτα μπορεί να κοστίσει 1.500 δολάρια.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου