Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Χιου Τζάκμαν παρουσιαστής των θεατρικών βραβείων Tony

Βετεράνος στον θεσμό αποδεικνύεται ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος έχει ήδη παρουσιάσει τρεις φορές την τελετή απονομής των βραβείων από το 2003-2005 και μάλιστα είχε αποσπάσει για αυτές τις εμφανίσεις του ως παρουσιαστής το βραβείο Emmy το 2004 και μια υποψηφιότητα για Emmy το 2005.

Το ευρύ κοινό γνωρίζει κυρίως τον «κινηματογραφικό»  Χιου Τζάκμαν, τον «Γούλβεριν» στις περιπέτειες των X-men. Ο Αυστραλός ηθοποιός μας είχε δώσει  μια σημαντική ερμηνεία  στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ «Οι άθλιοι» (βασισμένου στο ομώνυμο έργο του Βίκτορος Ουγκώ) από τον Τομ Χούπερ, αποσπώντας μια υποψηφιότητα για Όσκαρ και τη Χρυσή Σφαίρα.
Έχει επίσης στο ενεργητικό του αρκετές επιτυχίες και στις θεατρικές σκηνές του Μπρόντγουεϊ. Το 2004 είχε τιμηθεί με το Tony Kαλύτερου Ηθοποιού σε Μιούζικαλ για την ερμηνεία του στην παράσταση «The boy from Oz». Εμπορική απήχηση είχε το μουσικοχορευτικό σόου «Hugh Jackman: Βack on Βroadway» το 2011, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η εμφάνισή του στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ, στο έργο «A steady rain»-μια ακόμη μεγάλη θεατρική επιτυχία του 2009.
Παραμένει ένας από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες στο Mπρούντγουεϊ και η φιλανθρωπική του δράση για την καταπολέμηση του AIDS του είχε χαρίσει το Ειδικό Bραβείο Tony το 2012.
Ο Χιου Τζάκμαν ανακοίνωσε την επιστροφή του ως παρουσιαστής στα βραβεία Tony, με ένα ενθουσιώδες tweet τονίζοντας πως «δεν μπορεί να περιμένει λεπτό».
Ο Τζακ Σούσμαν, ένας από τους ισχυρούς άνδρες του CBS, σε ανακοίνωσή του τόνισε: «Ο Χιου είναι ο απόλυτος περφόρμερ: ηθοποιός, τραγουδιστής και χορευτής-τα κάνει όλα χωρίς να έρχεται σε κανένα δεύτερος. Είναι ο τέλειος διασκεδαστής και αυτός που θέλεις να σου παρουσιάσει ένα ζωντανό τηλεοπτικό γεγονός».
Οι υποψηφιότητες των βραβείων Tony θα ανακοινωθούν στις 29 Απριλίου και οι τελικοί νικητές στις 8 Ιουνίου. Συνήθως από τη μεγάλη αυτή  δεξαμενή των βραβείων επιλέγουν πολλοί σκηνοθέτες και θεατράνθρωποι αξιόλογα έργα. Θυμόμαστε για παράδειγμα το «Κόκκινο» του Τζον Λόγκαν που είχε ανεβάσει πριν λίγα χρόνια ο Σταμάτης Φασουλής.
Μάνια Στάικου
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου