Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Rocky Retreat Villas, Mykonos

photo
Αυτές οι καταπληκτικές Μυκονιάτικες πέτρινες κατοικίες εξερετικής αισθητικής, που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα βρίσκονται πάνω απ' το Αγράρι. Προσφέρουν ηρεμία και καταπληκτική θέα στο γαλάζιο του Αγαίου.

Περιτριγυρισμένες από βραχώδεις λόφους με σωστό προσανατολισμο, κάθε μία έχει την ιδιωτική της  πισίνα που συνοδεύεται από ξύλινη πέργολα.



photo
photo


photo

photo

photo

photo

photo
To Rocky Μansion αποτελείται από 2 σπίτια .
Το Rocky Retreat One, με τους γοητευτικούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους παρόμοιου στο στυλ με αυτούς της αδελφικής της βίλας, Rocky Retreat Two που συνδυάζουν μινιμαλιστική αρχιτεκτονική με στοιχεία εξοχικής κατοικίας. Κάθε σπίτι έχει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, προσωπική πισίνα και ταράτσες με θέα στην θάλασσα. Τα πάνω επίπεδα των κατοικιών είναι όμοια και διαθέτουν μία κύρια κρεβατοκάμαρα με μπάνιο και προσωπικό μπαλκόνι και άλλα δύο υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια.
Το Rocky retreat one μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα, διαθέτει μια κύρια κρεβατοκάμαρα, δύο υπνοδωμάτια για φιλοξενούμενους με διπλά δωμάτια και ένα στούντιο (ιδανικό για δύο ενήλικες ή 4 παιδιά)
Το Rocky retreat Two μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα, διαθέτει μια κύρια κρεβατοκάμαρα και δύο υπνοδωμάτια για φιλοξενούμενους με διπλά κρεβάτια.
Τέλος, και οι δύο βίλες διαθέτουν πισίνα, Wi-Fi Internet, LCD TV 40'', DVD, CD, A/C και BBQ.
Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι ενοικιάζονται και άρα μπορεί κανείς να περάσει εκεί τις διακοπές του. Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου