Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φέρτε την άνοιξη στο σπίτι σας με 10 τρόπους .


καλωσόρισμα της άνοιξης-flowers.jpg
Καλoσωρίζουμε την  άνοιξη βάζοντας στα δωμάτια  φρέσκα λουλούδια. Είτε πρόκειται για μπουκέτα από φρεσκοκομμένα άγρια ​​λουλούδια ή αρκετά φυτά σε γλάστρες. Μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε καταπληκτικές floral δημιουργίες .
 
welcom-άνοιξη-teaparty.jpg
Ένα διασκεδαστικό, casual πάρτι τσαγιού είναι ο τέλειος τρόπος για να υποδεχτείτε τη νέα σεζόν. Μετά από μήνες του κρύου χειμώνα που σας έχει περιορίσει στο σπίτι, ήρθε η ώρα για ένα ελαφρύ σνακ και κους κους με τους στενούς φίλους. Ένας  οδηγός για το απογευματινό τσάι , θα σας δείξει πώς να κάνετε ένα πάρτι τσαγιού  εύκολο και κομψό.
 


χρώμα-τάσεις-backtobasics.jpg
 
Δώστε τα έπιπλα, τους τοίχους και την μπροστινή πόρτα ένα φρέσκο ​​φωτεινό χρώμα . Μπορείτε να επιλέξετε μια ζωντανή νέα απόχρωση,  ή να επιλέξετε το ουδέτερο χρώμα  του λευκού.

καλωσόρισμα της άνοιξης-grilling.jpg
 

Καλοσωρίστε την  άνοιξη με την οικογένεια και τους φίλους οργανώντας το πρώτο  μπάρμπεκιου της σεζόν. Καθαρίστε τις σχάρες του μπάρμπεκιου, γεμίστε κάρβουνα και ξεκινήστε το ψήσιμο! Δοκιμάστε  κάτι νέο στη σχάρα με τη βοήθεια του διάσημου σεφ Mario Batali . 
 
 καλωσόρισμα της άνοιξης-windows.jpg
 
Με την εξωτερική θερμοκρασία να ανεβαίνει, αφήστε τα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού σας ανοιχτά  για να κυκλοφορήσει με ένα ευχάριστο τρόπο καθαρός αέρας. Αν θέλετε το σπίτι σας να μυρίζει σαν την άνοιξη, αλλά  είστε ευαίσθητοι σε εποχιακές αλλεργίες που μπορεί να έρθουν  με τον καθαρό αέρα, αρωματικά  θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πιο ευχάριστο περιβάλλον. Αφήστε τον ήλιο να λάμψει  μέσα από τα παράθυρα.
 
καλωσόρισμα της άνοιξης-clutter.jpg
 
Βεβαιωθείτε ότι έχετε χώρο για να καλωσορίσετε την άνοιξη στο σπίτι σας. Διορθώστε την ακαταστασία από τις ντουλάπες, τα συρτάρια και τους αποθηκευτικούς χώρους,οτιδήποτε  αχρησιμοποίητο και ανεπιθύμητο από  είδη ένδυσης και  οικιακής χρήσης πρέπει να πεταχτεί. Οργανώστε και τακτοποιήστε το σπίτι σας με αυτές τις εύκολες  συμβουλές .
 
τιρκουάζ-9-Florapalooza.jpg

Τυρκουάζ είναι ένα από τα πιο cool χρώματα της φετινής σεζόν. Ένα όμορφο αξεσουάρ σε αυτή τη ζωντανή απόχρωση είναι εγγυημένο για να προσθέσετε προσωπικότητα  στην διακόσμηση του σπιτιού σας. Αυτά τα τυρκουάζ διακοσμητικά θα σας δώσουν ένα  χαρωπό χρώμα .
 
 καλωσόρισμα της άνοιξης-linens.jpg
 
Πείτε καληνύχτα στις ζεστές χειμωνιάτικες κουβέρτες και πείτε γεια σε ευάερα ανοιξιάτικα σεντόνια. Αντικαταστήστε τα βαριά σκεπάσματα με φωτεινά λινα σεντόνια που θα φωτίζουν το υπνοδωμάτιο. 
 
welcome-spring-garden.jpg

Η άνοιξη έχει πλήρη άνθιση. Ο κήπος σας ή το μπαλκόνι σας χρειάζεται αγάπη και φροντίδα . Βάλτε εποχιακά χρωματιστά φυτά και αλλάξτε όλη την εικόνα του χώρου σας.  


καλωσόρισμα της άνοιξης-Πάσχα-egg.jpg

Μια υπέροχη οικογενειακή δραστηριότητα, είναι η διακόσμηση των αυγών του Πάσχα.  Για κάτι λίγο διαφορετικό, δοκιμάστε να κάνετε αυτές τις ασιατικές επιρροές αυγά του Πάσχα .
via
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου