Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Banoffee γρήγορα και εύκολα

Υλικά:
Βάση:
1 πακέτο μπισκότα Digestive
1/2 πακέτο βιτάμ (λυωμένο)
2 μπανάνες
Καραμέλα:
1 ζαχαρούχο γάλα
100γρ βιτάμ
5 κ.σούπας ζάχαρη
Σαντιγύ:
1 morfat
3 κ.σούπας άχνη 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1) Φτιάξτε την καραμέλα ώς εξής: σε ένα κατσαρολάκι λιώστε το βούτυρο και προσθέστε τη ζάχαρη. Σε χαμηλή φωτιά (να σιγοβράζει), ανακατεύετε μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί τελείως. Τότε αρχίζει να αφρίζει κάπως. Προσθέστε το γάλα και αφήστε τα να βράσουν κανονικά (ανεβάζετε ελαφρά τη θερμοκρασία). Όταν αρχίσει ο βρασμός χαμηλώστε πάλι και αφήστε το να σιγοβράσει για 5 λεπτά. Η καραμέλα σας είναι έτοιμη! Βγάλτε την απ' την φωτιά και αφήστε την να κρυώσει. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εσείς σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ανακατεύετε! Όχι με μανία αλλά συνεχώς.
 2) Μέχρι να κρυώσει φτιάξτε τη βάση: Σπάστε τα μπισκότα πολύ καλά, μέχρι να γίνουν τρίμματα και ανακατέψτε με το λιωμένο βούτυρο καλά.
 3) Απλώστε τα σε μία φόρμα και πατικώστε τα με ένα κουτάλι (όπως η βάση του cheesecake).
 4) Προσθέστε την καραμέλα πάνω στην βάση. Βρέξτε ένα κουτάλι σε ένα ποτήρι νερό και πιέζοντας με το πίσω μέρος του την καραμέλα, απλώστε την ομοιόμορφα στη φόρμα. Βάλτε το στο ψυγείο για 30΄.
 5) Τώρα το εύκολο μέρος: απλώστε τις μπανάνες πάνω στην καραμέλα,

6) από πάνω η σαντιγύ και μετά η διακόσμηση!


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου