Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σχεδιάστε μόνοι σας το εσωτερικού του σπιτιού σας

Η σχεδίαση ενός δωματίου κοστίζει, ωστόσο αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην επιθυμία να ανανεώσετε το χώρο σας μπορείτε να το κάνετε δωρεάν. Δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύουμε τρόπους δωρεάν σχεδίασης το κρίνουμε όμως απαραίτητο γιατί εμπλουτίζονται οι δυνατότητές σας για όλο και καλύτερο τελικό αποτέλεσμα. Αφού αποφασίσατε να κάνετε αλλαγές στην κρεβατοκάμαρα όλο και κάποιο, μικρό ή μεγάλο, κομπόδεμα θα έχετε κάνει, ε λοιπόν κρατήστε το να το ξοδέψετε όλο για τα υλικά και προϊόντα που θα χρειαστείτε καθώς με αυτά τα προγράμματα δεν θα χρειαστείτε τη γνώμη κανενός ειδικού.
Υπάρχουν δύο κατηγορίες-τρόποι που μπορείτε να σχεδιάσετε μόνοι σας. Ο ένας είναι με λογισμικό που εγκαταστήστε στον υπολογιστή σας, μιλάμε φυσικά για δωρεάν προγράμματα, και ο άλλος είναι μέσω του διαδικτύου με δωρεάν σελίδες που σας δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε online προγράμματα που παρουσιάσαμε σε αυτό το άρθρο. Επιλέξτε ποιο σας ταιριάζει και ξεκινήστε.
Τα προγράμματα που ακολουθούν είναι εύκολα στη χρήση για αρχάριους και είναι όλα εντελώς δωρεάν. Τα περισσότερα από αυτά είναι περιορισμένες εκδόσεις προγραμμάτων λογισμικού που είναι διαθέσιμα για αγορά, αλλά οι δωρεάν εκδόσεις είναι περισσότερο από επαρκής για να χειριστείτε το σχεδιασμό του υπνοδωματίου σας.
Design Workshop Lite
Το Design Workshop Lite προσφέρει δωρεάν 3D λογισμικό σχεδιασμού που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το εσωτερικό του κάθε δωματίου στο σπίτι. Σχεδιάστε το σχήμα και το μέγεθος του υπνοδωματίου σας, πειραματιστείτε με την επέκταση των τοίχων ή την προσθήκη ντουλάπας. Στη συνέχεια, προσθέστε έπιπλα για να δείτε το δωμάτιο σε 3D ώστε να παρουσιαστεί το τελικό δημιουργία σας.

Google SketchUp
Η Google προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα σχεδιασμού που ονομάζεται SketchUp. Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να κάνετε 2D ή 3D σχεδιαγραμμάτα, σχεδιασμό του δικού σας προσωπικού στυλ και οργάνωση της τοποθέτησης των τοίχων, παράθυρων, ντουλάπας και το μέγεθος του συνολικού δωματίου. Αν σας αρέσει ο σχεδιασμός μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τα δικά σας έπιπλα για να τα τοποθετήσετε μέσα στο χώρο που δημιουργείτε.
SeeMyDesign
Αν θέλετε κάποιο λογισμικό σχεδιασμού για ένα test drive, ή απλά χρειάζεστε κάποιες απλές διατάξεις, και αλλαγές χρωμάτων ελέγξτε την δωρεάν έκδοση του SeeMyDesign.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου