Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Όμορφες Ιδέες Διακόσμησης με Ελάχιστο Κόστος

Όμορφες Ιδέες Διακόσμησης με Ελάχιστο Κόστος για να Ερωτευτείτε το Σπίτι σας και Πάλι από την ΑρχήΥπάρχουν πολλές όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας που μπορούν να το μετατρέψουν και πάλι σε έναν πολύ αγαπητό χώρο που θα σας ηρεμεί και θα σας φτιάχνει τη διάθεση.
Σας αρέσει το σπίτι σας; Το αγαπάτε; Μήπως θα θέλατε να το αλλάξετε αλλά δεν ξέρετε τον τρόπο;
Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας. Ένας χώρος που πάντα πρέπει να είναι προσεγμένος και να μας κάνει να νιώθουμε πως στη ζωή μας όλα είναι πιθανά. Είναι ένας χώρος που θα πρέπει όταν τον κοιτάτε να νιώθετε αυτό το καρδιοχτύπι που νιώθει κανείς όταν είναι ερωτευμένος. Πώς θα κάνετε, όμως, το σπίτι σας να γίνει και πάλι ο αγαπημένος σας χώρος και μάλιστα με ελάχιστο κόστος;


Ανανέωση κουζίνας Στην κουζίνα υπάρχουν κάποιες αλλαγές που μπορούν να γίνουν εύκολα και χωρίς τη δαπάνη πολλών χρημάτων. Βάψτε τα ντουλάπια σας σε μια πιο φωτεινή απόχρωση και τους τοίχους σε μια διαφορετική παλ απόχρωση. Η οικογένεια που μένει στο σπίτι της εικόνας σκέφτηκε να βάψει λευκά τα ντουλάπια, θαλασσί τους τοίχους, ενώ αφαίρεσε μερικές πόρτες από τα ντουλάπια ώστε να δημιουργηθούν μερικά ανοιχτά ράφια που είναι και πολύ στη μόδα φέτος.
Με λίγη μπογιά, με μερικές αλλαγές στη διαρρίθμιση και με ένα όμορφο μήνυμα πάνω από τα ντουλάπια (μεγάλο ώστε να πηγαίνει το μάτι κατευθείαν εκεί) μπορείτε να κάνετε την κουζίνα σας αγνώριστη.
Με λίγη μπογιά, με μερικές αλλαγές στη διαρρύθμιση και με ένα όμορφο μήνυμα πάνω από τα ντουλάπια μπορείτε να κάνετε την κουζίνα σας αγνώριστη.
Κουρτίνες Οι κουρτίνες χαρίζουν χρώμα και ζωντάνια. Μας αρέσουν πολύ οι καρό κουρτίνες που συναντάμε συνήθως σε αγροτόσπιτα καθώς προσφέρουν μια πολύ χαριτωμένη πινελιά στο χώρο. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στην παρακάτω εικόνα επέλεξε να αφαιρέσει την πόρτα από το ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη για να τοποθετήσει κουρτίνα (όπως συνηθιζόταν παλιά στα χωριά).
Οι κουρτίνες χαρίζουν πάντα στιλ και ζωντάνια σε έναν χώρο.
Οι κουρτίνες χαρίζουν πάντα στιλ και ζωντάνια σε ένα χώρο.
Παιδικό δωμάτιο Φτιάξτε το κρεβάτι του παιδιού σας λίγο υπερυψωμένο για να δημιουργήσετε από κάτω χώρο για να παίζει χωρίς να αισθάνεται ότι στριμώχνεται. Προσθέστε κουρτίνες για να νιώθει πως έχει το δικό του προσωπικό χώρο (τον οποίο κανείς δεν θα μπορεί να παραβιάζει χωρίς την άδειά του). Πάρτε ένα παλιό κουτί και βάλτε εκεί τα παιχνίδια.

Η τοποθέτιση του κρεβατιού ψηλά σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε χώρο στο παιδικό δωμάτιο (αρχικά για παιχνίδι και αργότερα για τη δημιουργία ενός γραφείου.
Η τοποθέτηση του κρεβατιού ψηλά βοηθάει να κερδίσετε χώρο στο παιδικό δωμάτιο (αρχικά για παιχνίδι και αργότερα για τη δημιουργία ενός γραφείου).
Vintage Πάρτε ένα παλιό ξύλινο έπιπλο και βάψτε το με πράσινη μπογιά. Στη συνέχεια βάψτε με θαλασσί μπογιά και ξύστε σε κάποια σημεία ώστε να αποκαλυφθεί λίγο πράσινο χρώμα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μεταμορφώσετε ένα παλιό έπιπλο που δεν σας αρέσει πια σε κάτι καινούργιο που θα χαίρεστε να βλέπετε.

Αυτή η παλιά ξύλινη συρταριέρα μετατράπηκε σε ένα εκπληκτικό vintage έπιπλο με λίγη μπογιά.
Αυτή η παλιά ξύλινη συρταριέρα μετατράπηκε σε ένα εκπληκτικό vintage έπιπλο με λίγη μπογιά.
Κρεβατοκάμαρα Το θαλασσί είναι ένα χρώμα που χαρίζει ηρεμία και χαλάρωση, γι'αυτό και είναι καλό να προτιμάται σε υπνοδωμάτια. Φτιάξτε μια μακρόστενη μαξιλαροθήκη ενώνοντας πολύχρωμα υφάσματα και τυπώστε σε χοντρό χαρτόνι ένα ωραίο μήνυμα που να σας γεμίζει θετική ενέργεια όποτε το βλέπετε. Η οικογένεια στην οποία ανήκει η κρεβατοκάμαρα της εικόνας επέλεξε να γράψει ως μήνυμα «Πόσο γλυκό είναι να σε αγαπάνε». Σκεφτείτε κάτι ανάλογο και δημιουργήστε.

Το θαλασσί χρώμα ταιριάζει φανταστικά σε υπνοδωμάτια και επιπλέον χαρίζει ηρεμία και χαλάρωση.
Το θαλασσί χρώμα ταιριάζει υπέροχα σε υπνοδωμάτια και επιπλέον χαρίζει ηρεμία και χαλάρωση.
Καθιστικό Το σαλόνι ή το καθιστικό σας μπορεί να αποκτήσει χαρακτήρα και να δείξει πολύ πιο όμορφο δημιουργώντας στον τοίχο μερικές ρίγες. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού της παρακάτω φωτογραφίας σκέφτηκαν να «ζωγραφίσουν» στον έναν τοίχο μεντί και άσπρες ρίγες μεταμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο το σαλόνι τους. Οι οικογενειακές φωτογραφίες στον τοίχο έδωσαν μια πολύ όμορφη πινελιά στον χώρο.

Οι θαλασσί-λευκές ρίγες ταιριάζουν υπέροχα στο σαλόνι του σπιτιού.
Οι μεντί-λευκές ρίγες ταιριάζουν υπέροχα στο σαλόνι του σπιτιού.
Είδατε, λοιπόν, πως με μερικές απλές πινελιές το σπίτι σας μπορεί να αλλάξει εντελώς; Χρησιμοποιήστε μπογιές για να ανανεώσετε το χώρο σας (δείτε και πώς μπορείτε να βάψετε μόνοι σας το σπίτι σας) και ενισχύστε με πολύχρωμα διακοσμητικά, πράγματα που θα φτιάξετε μόνοι σας (χρησιμοποιώντας τη φαντασία και την εφευρετικότητά σας)  και μικροπράγματα που μπορείτε να αγοράσετε με ελάχιστα χρήματα.
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου