Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κάντε ένα ντιζαϊνάτο υποπόδιο με απλά και φθηνά υλικά !

DIY tire rope ottoman
Το μόνο που θα χρειαστείτε για αυτό το καταπληκτικό DIY  είναι ένα λάστιχο αυτοκινήτου, κομμένο ξύλο σε κύκλους, σχοινί, βίδες, ένα κατσαβίδι, ένα πιστόλι, ένα τρυπάνι, ένα πανί και ένα πινέλο.

DIY tire rope ottoman

Χρησιμοποιήστε τις βίδες για να ασφαλίσετε το ξύλο στο ελαστικό. Επαναλάβετε το ίδιο από την άλλη πλευρά του ελαστικού.

DIY tire rope ottoman

Ξεκινήστε τη διαδικασία συγκόλλησης με στερέωση ενός άκρου του σχοινιού στο κέντρο του ξύλου με το πιστόλι κόλλας.DIY tire rope ottoman

Αρχίστε να συσπειρώνετε το σχοινί γύρω από το κέντρο, την εφαρμογή της κόλλας σε κάθε γύρο και πιέζοντας προς τα κάτω μέχρι το σχοινί είναι ασφαλής.

DIY tire rope ottoman
Όταν έχετε καλύψει το ξύλο εντελώς, κάνουμε το ίδιο πράγμα κατά μήκος του χείλους του ελαστικού.

DIY tire rope ottoman

Συνεχίζετε το κόλλημα του σχοινιού μέχρι να φτάσετε στην άλλη ξύλινη σανίδα.

DIY tire rope ottoman
Όταν όλο του λάστιχο καλυφθεί πλήρως με το σχοινί, χρησιμοποιήστε το ψαλίδι σας για να το κόψετε. Κολλήστε αυτό το άκρο του σχοινιού προς τα κάτω με ασφάλεια. Δεν χρειάζεται να καλύψετε το άλλο τμήμα του ξύλου, διότι θα είναι στραμμένο προς τα κάτω!

DIY tire rope ottoman

Χρησιμοποιήστε το πινέλο σας για να περάσετε ένα στρώμα λούστρο πάνω από το σχοινί. Αφήστε το να στεγνώσει και στη συνέχεια εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση.

 DIY tire rope ottoman

Έτοιμο για να στρογγυλοκαθήσετε στην πολυθρόνα και να βάλετε τα πόδια σας πάνω του ....ή αν θέλετε το χρησιμοποιήτε ως τραπεζάκι!

DIY tire rope ottoman

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου