Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το πιο Ακριβό Ξενοδοχείο της Ευρώπης Είναι στην Ελλάδα

 Το πιο Ακριβό Ξενοδοχείο της Ευρώπης Είναι στην Ελλάδα
Οι ομορφιές της χώρας μας είναι γνωστές παγκοσμίως. Γι’ αυτό κι εσείς, όποτε έχετε διαθέσιμο χρόνο, σας προτρέπουμε να κανονίζετε τα ταξίδια σας εντός της χώρας για να θαυμάσετε τοπία που άλλοι διασχίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα για να δουν.
Όσο νωρίτερα κάνετε τις κρατήσεις, τόσο πιο οικονομικά θα σας έρθει το συνολικό ποσό που θα χρειαστεί να ξοδέψετε. Εκτός κι αν θέλετε να κάνετε κράτηση στο πιο ακριβό Ξενοδοχείο της Ευρώπης, που βρίσκεται στην Ελλάδα, και μάλιστα, στην Πελοπόννησο. Όσο και να βιαστείτε, το ποσό θα παραμένει υψηλό και συγκεκριμένα με 4 ψηφία.

Ο λόγος γίνεται για το ξενοδοχείο Amanzo'e, το οποίο βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι, στην Αργολίδα και κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα στα ακριβότερα της Ευρώπης, σύμφωνα με έρευνα που έκανε η ιστοσελίδα Luxury-Hotels.com. Το φθηνότερο δωμάτιο κατά τη θερινή περίοδο κοστίζει 1.779 ευρώ.
Το ακριβότερο ξενοδοχείο της Ευρώπης είναι χτισμένο σε αρχαιοελληνικό ρυθμό!
Το ακριβότερο ξενοδοχείο της Ευρώπης είναι χτισμένο σε αρχαιοελληνικό ρυθμό!
Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να θυμίζει αρχαιοελληνικό ναό. Ακόμα πιο εντυπωσιακή, όμως, είναι η θέα που κόβει την ανάσα με δέντρα ελιάς μέσα στην εξοχή, τα βραχώδη όρη, το απέραντο γαλάζιο του ουρανού, η ελκυστική και ειδυλλιακή παραλία ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο με τα οργανωμένα θαλάσσια σπορ, το εστιατόριο με τους καλύτερους σεφ, οι 4 πισίνες, η βιβλιοθήκη που περιέχει και οι παροχές, όπως μασάζ και περιποίηση, που το έκαναν να σκαρφαλώσει στην κορυφή αφήνοντας πίσω του στη λίστα το ξενοδοχείο Le Dune νότια της Σαρδηνίας (1.645 ευρώ) και το Cap Estal στη Γαλλική Ριβιέρα (1.596 ευρώ).
Οι παροχές του ξενοδοχείου είναι αμέτρητες και σας εγγυώνται την καλύτερη διαμονή.
Οι παροχές του ξενοδοχείου είναι αμέτρητες και σας εγγυώνται την καλύτερη διαμονή.
Μια διαμονή εκεί υπόσχεται να είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ ούτε εσείς, ούτε και η τσέπη σας, φυσικά. Δείτε προσεκτικά τι μπορεί να σας προσφέρει και το απίστευτο σημείο στο οποίο είναι κτισμένο αυτό το εντυπωσιακό ξενοδοχείο και θα καταλάβετε γιατί δικαίως κατέκτησε αυτήν τη θέση.
Η κεντρική ταράτσα του ξενοδοχείου με την μαγευτική θέα.
Η κεντρική ταράτσα του ξενοδοχείου με την μαγευτική θέα.
Επίσης, σε πολύ κοντινή απόσταση μπορείτε να επισκεφθείτε αρχαιολογικούς χώρους και ειδυλλιακούς προορισμούς, όπως την Επίδαυρο, το κάστρο της Μονεμβασιάς, ή το μαγευτικό Ναύπλιο.
Στην ίδια λίστα βρέθηκε στην 5η θέση ένα ακόμα ξενοδοχείο της Ελλάδας, και αυτή την φορά στη Σαντορίνη. Πρόκειται για το ξενοδοχείο 5 αστέρων Canaves Oia Suites, με 1.400 ευρώ ελάχιστη τιμή δίκλινου δωματίου. Η εντυπωσιακή θέα μιλάει από μόνη της, ενώ οι παροχές του ξενοδοχείου είναι πέρα από κάθε φαντασία. Από ιδιωτικά γιοτ για να κάνετε τον γύρο της Καλντέρας, πολυτελείς σουίτες και πισίνες, εστιατόρια με την καλύτερη κουζίνα, γυμναστήρια, σπα και ακόμα περισσότερα.
Η μαγευτική θέα από το ξενοδοχείο 5 αστέρων Canaves Oia Suites στη Σαντορίνη.
Η μαγευτική θέα από το ξενοδοχείο 5 αστέρων Canaves Oia Suites στη Σαντορίνη.
Και στα 2 αυτά ξενοδοχεία, μπορείτε να διοργανώσετε τον γάμο σας ή να νοικιάσετε την νυφική σουίτα για μήνα του μέλιτος. Και μην ανησυχείτε για το πώς θα το οργανώσετε. Με τέτοια τιμή φανταζόμαστε, δεν θα πρέπει να αγχωθείτε για τίποτα άλλο κατά τη διαμονή σας, παρά μόνο για το πώς θα απολαύσετε τον χρόνο σας εκεί!
ΠΗΓΗΔιοργανώστε τον γάμο σας σε αυτό το ξενοδοχείο!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου