Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H Lana Del Rey σήμερα στην Αθήνα

H Lana Del Rey σήμερα στην Αθήνα

Οι Έλληνες φαν περίμεναν να δουν την Lana del Rey από κοντά, και αυτή η ώρα έφτασε! Σήμερα Τρίτη 19 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Rockwave Festival, η Lana Delk Ray θα δώσει μία συναυλία για το ελληνικό κοινό της στο TerraVibe Park στη Μαλακάσα. Να σημειωθεί ότι μαζί με την Lana Del Ray θα εμφανιστούν οι Allah-Las και η Lisa Mitchell.

Το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της χώρας υποδέχεται ξανά την Lana Del Rey δίνοντας άρωμα γυναίκας στο φεστιβαλικό καλοκαίρι του 2016, που θα κινείται σε Rockwave ρυθμούς! Ίσως το πιο ενδιαφέρον μουσικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, θα βρεθεί στην Ελλάδα, για να δώσει ένα μοναδικό headline show στο πλαίσιο του Rockwave Festival! Ιέρεια της Hip, έτσι χαρακτήρισαν πολλοί την Lana Del Rey, η οποία συστήθηκε στον περισσότερο κόσμο, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και ένα στεφάνι πλεγμένο με λουλούδια, τραγουδώντας μας πως γεννήθηκε για να πεθάνει (video clip του Born to Die). Λίγο αργότερα ήρθε το clip του “Video Games” και όλοι πλέον ξεκίνησαν να μιλούν για το φαινόμενο Lana Del Rey, την νέα βασίλισσα των social media!
Η Lana Del Rey άρχισε να γράφει τραγούδια στα 18 της και υπέγραψε το πρώτο δισκογραφικό συμβόλαιο της το 2007 με την 5 Points Records. Το δεύτερο studio album, η πρώτη της μεγάλη επιτυχία, «Born To Die» κυκλοφόρησε το 2012. Πήγε νούμερο δύο στην Αμερική και ήταν το τρίτο άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις για το 2012. Τα πρώτα πέντε σινγκλ του άλμπουμ έγιναν επιτυχίες και κατέκτησαν τα τσαρτ. Το τρίτο άλμπουμ της, με τιτλο Ultraviolence, κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2014 και έφτασε στο Νο1 του Billboard 200.
Η Lana Del Rey άρχισε να τραγουδάει ήταν μικρή, στη χορωδία της εκκλησίας. Όταν ο θείος της τη δίδαξε πώς να παίξει κιθάρα στα 18 της, όπως λέει: «συνειδητοποίησα ότι μπορούσα να γράψω πιθανώς ένα εκατομμύριο τραγούδια με αυτές τις έξι χορδές». Οσο για την επαγγελματική ενασχόλησή της με τη μουσική και το τραγούδι, δηλώνει: «πάντα τραγουδούσα, αλλά δεν είχα σχέδιο να το επιδίωξω σοβαρά. Όταν έφτασα στη Νέα Υόρκη, άρχισα να παίζω σε κλαμπ στο Μπρούκλιν, είχα καλούς φίλους και φανατικούς οπαδούς στην underground σκηνή, αλλά παίζαμε μόνο για μας, επειδή μας άρεσε».
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου