Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νεαρή γυναίκα έκανε 7 τεστ εγκυμοσύνης πριν ανακαλύψει κάτι τρομακτικό.

Νεαρή γυναίκα έκανε 7 τεστ εγκυμοσύνης πριν ανακαλύψει κάτι τρομακτικό.

Η Louise ήταν 25 ετών όταν άρχισε να νιώθει τρομερούς πόνους στο κάτω μέρος της κοιλιάς της. Όταν παρατήρησε ασυνήθιστη αιμορραγία μεταξύ των περιόδων της, ο σύζυγός της την ενθάρρυνε να επισκεφθεί τον γιατρό της. Για  να είναι σίγουρη, η Louise πήρε ένα τεστ εγκυμοσύνης πριν το ραντεβού της, αλλά βγήκε αρνητικό. Στο γιατρό, της ζήτησαν να κάνει ένα ακόμη τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγήκε ξανά αρνητικό.

Όμως τα συμπτώματά της γίνονταν όλο και χειρότερα. Πόνοι στην πλάτη, συχνοουρία, απώλεια όρεξης. Η Louise πήρε και τρίτο τεστ, το οποίο βγήκε επίσης αρνητικό. Οι γιατροί μπερδεύτηκαν, δεν ήξεραν τι να υποθέσουν. Επέμεναν να συνεχίσει η Louise τα τεστ εγκυμοσύνης  καθώς προσπαθούσαν να βρουν τι προκαλούσε το φούσκωμα και τη δυσφορία της. Ένας από τους γιατρούς είπε, «Υπάρχει σίγουρα κάτι εκεί μέσα». Εντέλει, οι γιατροί έβαλαν τη Louise να κάνει επτά τεστ εγκυμοσύνης στο σύνολο. Η Louise, παρ’ όλα αυτά, ήταν πεπεισμένη πως τα συμπτώματά της δεν είχαν να κάνουν σε καμιά περίπτωση με εγκυμοσύνη. Δεν σταμάτησε όμως, συνέχισε με μεγάλη υπομονή μέχρι να πάρει απαντήσεις.
Νεαρή γυναίκα έκανε 7 τεστ εγκυμοσύνης πριν ανακαλύψει κάτι τρομακτικό.
Τελικά, ένα υπερηχογράφημα έδειξε κάτι που οι γιατροί αρχικά θεώρησαν πως ήταν μια καλοήθης κύστη. Η βιοψία όμως αποκάλυψε τη σοκαριστική αλήθεια. Η Louise είχε ανώριμο τεράτωμα βαθμού δύο, ένα σπάνιο είδος καρκίνου των ωοθηκών, το οποίο κατέλαβε ολόκληρο το στομάχι και πίεζε τα όργανά της. Αυτά τα σπάνια καρκινικά κύτταρα συχνά εντοπίζονται σε κορίτσια και νεαρές γυναίκες μεταξύ 20 με 25 ετών. Ο τεράστιος όγκος της Louise ήταν ξεφουσκωμένος και έτσι οι γιατροί θα μπορούσαν να τον αφαιρέσουν, καθώς και την ωοθήκη και τη σάλπιγγά της. Ευτυχώς, το τεσσάρων ωρών χειρουργείο στέφθηκε με επιτυχία και δεν επηρέασε τη γονιμότητά της.
Ο Καθηγητής Hani Gabra, Διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου Δράσης για τον Καρκίνο των Ωοθηκών, λέει, «Τα συμπτώματα του φουσκώματος ή ενός εξογκώματος στο στομάχι μπορεί να είναι απολύτως λανθασμένα για εγκυμοσύνη, αλλά μπορούν να είναι επίσης ένας όγκος ή πολλά άλλα πράγματα.  Έτσι μετά από ένα ή δυο αρνητικά τεστ εγκυμοσύνης πρέπει να εξεταστείτε για οτιδήποτε άλλο». Η περιπέτεια της Louise είναι ένα μάθημα για κάθε γυναίκα. Πρέπει να επιμένουμε όταν νιώθουμε πως κάτι δεν πάει καλά και να το ψάχνουμε μέχρι να πάρουμε τελικά απάντηση. Ελπίζει πως το επόμενο τεστ εγκυμοσύνης που θα κάνει θα είναι θετικό.
Νεαρή γυναίκα έκανε 7 τεστ εγκυμοσύνης πριν ανακαλύψει κάτι τρομακτικό.
Στο γιατρό, της ζήτησαν να κάνει ένα ακόμη τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγήκε ξανά αρνητικό. Η Louise άρχισε να έχει πόνους στην πλάτη, συχνοουρία και απώλεια όρεξης. Οι γιατροί επέμεναν να συνεχίσει η Louise τα τεστ εγκυμοσύνης. 

Εντέλει, οι γιατροί έβαλαν τη Louise να κάνει επτά τεστ εγκυμοσύνης στο σύνολο. Η Louise, παρ’ όλα αυτά, ήταν πεπεισμένη πως τα συμπτώματά της δεν είχαν να κάνουν σε καμιά περίπτωση με εγκυμοσύνη. Δεν σταμάτησε όμως, συνέχισε με μεγάλη υπομονή μέχρι να πάρει απαντήσεις.   

Τελικά, η βιοψία αποκάλυψε τη σοκαριστική αλήθεια. Η Louise είχε ανώριμο τεράτωμα βαθμού δύο , ένα σπάνιο είδος καρκίνου των ωοθηκών. Ο τεράστιος όγκος της Louise ήταν ξεφουσκωμένος και έτσι οι γιατροί θα μπορούσαν να τον αφαιρέσουν, καθώς και την ωοθήκη και τη σάλπιγγά της. Ευτυχώς, το τεσσάρων ωρών χειρουργείο στέφθηκε με επιτυχία και δεν επηρέασε τη γονιμότητά της. 

Αυτά τα σπάνια καρκινικά κύτταρα συχνά εντοπίζονται σε κορίτσια και νεαρές γυναίκες μεταξύ 20 με 25 ετών. Ο Καθηγητής Hani Gabra, Διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου Δράσης για τον Καρκίνο των Ωοθηκών, λέει, «Τα συμπτώματα του φουσκώματος ή ενός εξογκώματος στο στομάχι μπορεί να είναι απολύτως λανθασμένα για εγκυμοσύνη, αλλά μπορούν να είναι επίσης ένας όγκος ή πολλά άλλα πράγματα.  Έτσι μετά από ένα ή δυο αρνητικά τεστ εγκυμοσύνης πρέπει να εξεταστείτε για οτιδήποτε άλλο.»  

Η περιπέτεια της Louise είναι ένα μάθημα για κάθε γυναίκα. Πρέπει να επιμένουμε όταν νιώθουμε πως κάτι δεν πάει καλά και να το ψάχνουμε μέχρι να πάρουμε τελικά απάντηση. Η Louise και ο σύζυγός της έχοντας αφήσει πίσω τους αυτόν τον εφιάλτη, ελπίζουν πως το επόμενο τεστ εγκυμοσύνης που θα κάνει θα είναι θετικό. 

Η ιστορία αυτή μπορεί να βοηθήσει να σωθούν ζωές και είναι κάτι που πρέπει να διαβάσουν όλες οι γυναίκες, για αυτό παρακαλούμε κοινοποιήστε το! 
Πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου