Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φτιάξτε Σανδάλια από τούλι (TUlle sandals) μόνες σας!!

Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που λατρεύουν τα παραξενα σχέδια και θέλουν να τραβούν την προσοχή, τότε προτείνουμε τα πιο SUPER σανδάλια για το καλοκαίρι!!! Ίδού λοιπόν τα περίφημα TUlle sandals, απλά, γρήγορα, εύκολα και δημιουργικά!!!



 


Θα χρειαστείτε: 


  1. χάρακα
  2. ψαλίδι
  3. 2 x 1,80 μέτρα τούλι στο χρώμα της αρεσκείας σας
  4. απλά σανδάλια (το Μοναστηράκι είναι το πλέον κατάλληλο μέρος για τέτοια σανδάλια) 


και σαφώς διάθεση!!! 

 Ξεκινάμε!!!

Βήμα 1ο: κόβετε το τούλι σε κομμάτια μεγέθους 20 εκ. επί 2 εκ.




Βήμα 2ο: παίρνετε δύο κομμάτια κάθε φορά και τα περνάτε στο σανδάλι κάνοντας δύο απλούς κόμπους και υπολογίζοντας περίπου με το μάτι να δένεται στη μέση του τούλι. 



Βήμα 3ο: Συνεχίζεται τη διαδικασία πολλές φορές και μετά από κάθε κόμπο στριμώχνετε το κάθε τούλι με το προηγούμενο.


Βήμα 4ο: Τελειώνετε τη μία πλευρά και συνεχίζετε την επόμενη.



Βήμα 5ο: Αφού έχετε τελειώσει και τις δύο πλευρές, παίρνετε το ψαλίδι και ψαλιδίζεται τις άκρες όσο πιο στρογγυλεμένα μπορείτε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή να μην ακουμπάει στο πάτωμα το τούλι για να μη λερώνεται εύκολα!

Βημα 6ο: Είστε έτοιμες να τις φορέσετε και να τραβήξετε όλα τα βλέμματα!!


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου