Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Υπέροχο cheesecake με σοκολάτα Mars και Maltesers


Υπέροχο cheesecake με σοκολάτα Mars και Maltesers
Μια εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο, ξεχωριστό cheesecake με σοκολάτα Mars και Maltesers. Θα εντυπωσιάσετε σίγουρα τους γύρω σας και θα εντυπωσιαστείτε από τη φανταστική γεύση του και λαχταριστή εμφάνισή του.

Υλικά συνταγής

  • Για τη βάση:
  • 200 γρ. cookies σοκολάτας
  • 90 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • Για τη γέμιση cheesecake:
  • 500 γρ. τυρί κρέμα τύπου Philadelphia ή Μασκαρπόνε
  • 130 ml κρέμα γάλακτος πλήρης
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 110 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 4 σοκολάτες Mars
  • 310 γρ. Maltesers

Εκτέλεση συνταγής

  1. Βουτυρώνετε και στρώνετε (προαιρετικά) με χαρτί ψησίματος μια ταρτιέρα 22 εκ. περίπου.
  2. Για τη βάση: Θρυμματίζετε, σχεδόν σε σκόνη, τα cookies σοκολάτας στο multi. Προσθέτετε και το βούτυρο και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν και να έχετε μια υγρή ζύμη. Τη στρώνετε ισομερώς, πιέζοντας τη ελαφρώς στη βάση της ταρτιέρας και τη βάζετε στο ψυγείο να κρυώνει.
  3. Για τη γέμιση cheesecake: Τοποθετείτε σε μεγάλο μπολ το τυρί κρέμα, τη κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη άχνη και το εκχύλισμα βανίλιας και τα χτυπάτε στο μίξερ, στη μεσαία προς υψηλή ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μείγμα και γίνει παχύ, κρεμώδες και λείο.
  4. Εν τω μεταξύ κόβετε σε μικρά κομματάκια τις σοκολάτες Mars και τις βάζετε σε ένα πυρίμαχο μπολ. Τις τοποθετείτε σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 περίπου δευτερόλεπτα ελέγχoντας και ανακατεύοντας κάθε 10″, μέχρι να λιώσει. Προσθέτετε τις λιωμένες Mars μέσα στο μείγμα τυριού και χτυπάτε στο μίξερ σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ενσωματωθούν. Αφήνετε το μίξερ.
  5. Προσθέτετε στο μείγμα τα μισά Maltesers (155 γρ.) και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα να ενσωματωθούν καλά στο μείγμα.
  6. Ρίχνετε το μείγμα cheesecake πάνω από τη βάση μπισκότου και τοποθετείτε στη κορυφή (πατώντας τα ελαφρώς) τα υπόλοιπα 155 γρ. Maltesers. Βάζετε το cheesecake στο ψυγείο να κρυώσει και να πήξει τουλάχιστον για 4 ώρες, ιδανικά και για ένα ολόκληρο βράδυ. Μόλις σφίξει το βγάζετε από το ψυγείο το κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.
Mars-Bar-and-Malteser-Cheesecake-2 
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου