Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Michael Phelps: Θα Εντυπωσιαστείτε με τη Διακόσμηση της Βίλας του Ολυμπιονίκη με τα 28 Μετάλλια

thehomeissue_michaelphelps
Ο Michael Phelps είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους αθλητές που έχουν περάσει ποτέ από τον χώρο του αθλητισμού. Μας το είχε αποδείξει στο παρελθόν και μας το απέδειξε και πάλι πριν από λίγες μέρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο όπου κατάφερε να κερδίσει 5 χρυσά μετάλλια και 1 ασημένιο φτάνοντας πλέον στα 28 τα Ολυμπιακά του μετάλλια.

Ο σπουδαίος αυτός αθλητής της κολύμβησης είναι αρραβωνιασμένος με τη Nicole Johnson η οποία είναι μοντέλο και είχε πάρει τον τίτλο Miss California USA πριν μερικά χρόνια.
Ο Phelps αφιέρωσε τα μετάλλιά του στον γιο του ο οποίος βρισκόταν στους αγώνες του στο Ρίο μαζί με τη μαμά του.
Ο Phelps αφιέρωσε τα μετάλλιά του στον γιο του ο οποίος βρισκόταν στους αγώνες του στο Ρίο μαζί με τη μαμά του.
Το ζευγάρι αγόρασε τον Δεκέμβριο του 2015 μια πανέμορφη βίλα ισπανικής αρχιτεκτονικής. Το υπέροχο αυτό σπίτι είναι 560 τ.μ. με ξύλινα πατώματα, ευρωπαική πέτρα, μεγάλα παράθυρα και εντυπωσιακή διακόσμηση. Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 4 τζάκια, 6 μπάνια, 1 wc, μεγάλους εξωτερικούς χώρους και βρίσκεται στην περιοχή Paradise Valley.
Το σπίτι είναι δημιούργημα του Henry Mohrschladt, ενός βραβευμένου κατασκευαστή πολυτελών πλοίων και γιοτ, και του Craig Banner.
Κουζίνα Η κουζίνα της βίλας διαθέτει ξύλινα πατώματα και έναν πάγκο από μάρμαρο. Το λευκό χρώμα κυριαρχεί στον χώρο και «σπάει» ελαφρώς με μερικά θαλασσί βάζα και σερβίτσια για πρωινό. Οι μεταλλικές λτπομέρειες στις καρέκλες και στα φωτιστικά δίνουν μια έξτρα νότα πολυτέλειας στην πανέμορφη αυτή κουζίνα.
Η κουζίνα είναι άκρως εντυπωσιακή.
Η κουζίνα είναι άκρως εντυπωσιακή.
Όταν προπονείται ο Phelps τρώει 8.000-10.000 θερμίδες τη μέρα. Πρέπει να τρώει συνέχεια γιατί αλλιώς μπορεί να χάσει μέχρι και 2,5 κιλά την εβδομάδα. Οι φήμες λένε πως τρώει 12.000 θερμίδες την ημέρα αλλά ο ίδιος τονίζει πως αυτό είναι ψέμα.
thehomeissue_michaelphelps011
Όλα σχεδόν τα δωμάτια στη βίλα επικοινωνούν με την αυλή και τον κήπο του σπιτιού.
Κυρίως υπνοδωμάτιο Ένα μεγάλο κρεβάτι, ένα τζάκι και εντυπωσιακοί πίνακες συνθέτουν το κυρίως υπνοδωμάτιο του διάσημου κολυμβητή. Ακριβως έξω από αυτό υπάρχει ένας μεγάλος κήπος ενώ στον ίδιο χώρο του δωματίου βρίσκεται και το κυρίως μπάνιο.
Το υπνοδωμάτιο του πιο διάσημου κολυμβητή στον κόσμο.
Το υπνοδωμάτιο του πιο διάσημου κολυμβητή στον κόσμο.
Ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι για να κοιμηθεί μετά από μια προπόνηση στην πισίνα παρακολουθεί το SportsCenter, ένα γνωστό αθλητικό κανάλι.
Η διακόσμηση του δωματίου είναι απλή σε παλ τόνους με το κρεβάτι να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του με τα γεωμετρικά σχέδια του παπλώματος και των μαξιλαριών.
Το κρεβάτι του Phelps έχει διακοσμηθεί σε παλ μοβ τόνους.
Το κρεβάτι του Phelps έχει διακοσμηθεί σε παλ μοβ τόνους.
Κυρίως μπάνιο Το μάρμαρο είναι ένα υλικό που κυριαρχεί σε μεγάλο βαθμό μέσα στο μπάνιο. Στον χώρο υπάρχουν 2 νιπτήρες για να έχει ο κολυμβητής και η αρραβωνιαστικιά του ο καθένας τον δικό του. Στη μέση του ταβανιού βρίσκεται ένας πολυέλαιος που προσθέτει στιλ και πολυτέλεια σε όλο τον χώρο.
Το μπάνιο είναι βουτηγμένο μέσα στη χλιδή!
Το μπάνιο είναι βουτηγμένο μέσα στη χλιδή!
Πισίνα Δεν θα μπορούσαμε σε καμιά περίπτωση να διανοηθούμε πως το σπίτι του πιο γνωστού και γρήγορου κολυμβητή στον κόσμο δεν θα είχε πισίνα. Όλος ο κήπος μαζί με την πισίνα και το αίθριο είναι εκπληκτικά διακοσμημένα με υπέροχο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.
Η πισίνα θυμίζει Resort πισίνα high class ξενοδοχείου.
Η πισίνα θυμίζει Resort πισίνα high class ξενοδοχείου.

Ο Phelps είχε μπλέξει με τον αλκοολισμό και τη μαριχουάνα πριν 2 χρόνια και η μητέρα του αναγκάστηκε να τον βάλει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ο ίδιος είπε μετέπειτα πως όλο αυτό του συνέβη επειδή δεν ήξερε πως αλλιώς να παρουσιάσει τον εαυτό του εκτός από κολυμβητή. Ένιωθε πως δεν είχε κάτι παραπάνω να δείξει προς τα έξω εκτός από το ταλέντο του στο κολύμπι!
Ο Phelps είναι αδιαμφισβήτητα η πιο μεγάλη προσωπικότητα στον χώρο της κολύμβησης που έχει υπάρξει ποτέ.
Ο Phelps είναι αδιαμφισβήτητα η πιο μεγάλη προσωπικότητα στον χώρο της κολύμβησης.
Το αίθριο είναι φτιαγμένο με εισαγόμενη Concha πέτρα, η οποία εξορύσσεται από τον βυθό της θάλασσας. Στον ίδιο χώρο υπάρχει πλούσια βλάστηση και μερικά οπωροφόρα δέντρα. Η θέα από τον κήπο είναι μαγευτική και βλέπει προς το Camelback Mountain.
«Η πίσω αυλή του σπιτιού μας βλέπει κατευθείαν το Camelback Mountain. Βγαίνεις έξω στην αυλή και εκεί έχουμε πορτοκαλιές, μανταρινιές, λεμονιές, lime, ροδακινιές και μηλιές-όλα αυτά τα διαφορετικά είδη δέντρων μεγαλώνουν στον κήπο μας», είχε πει σε συνέντευξή του ο γνωστός αθλητής.
Γραφείο Ακόμα και ο Donald Trump έχει μικρότερο γραφείο από τον Michael Phleps (αρκετά πιο ακριβό όμως). Το γραφείο του Ολυμπιονίκη αποτελείται από χαλί με σχέδιο σιρίτι (ένα σχέδιο που είναι πολύ της μόδας φέτος) και απλή διακόσμηση που δεν μας εντυπωσιάζει. Για την ακρίβεια θα μπορούσαμε να πούμε πως το γραφείο και το χαλί είναι τα μόνα 2 ενδιαφέροντα σημεία σε αυτό το δωμάτιο. Ένας μεγαλύτερος πίνακας, ένας πιο εντυπωσιακός φωτισμός, μερικά πιο ιδιαίτερα έπιπλα θα έδιναν περισσότερο στιλ και ένταση στον χώρο.
Το γραφείο δεν μας ενθουσιάζει διακοσμητικά.
Το γραφείο δεν μας ενθουσιάζει διακοσμητικά.

Τραπεζαρία Πρώτη φορά σε σπίτι διασήμου έχουμε δει τζάκι να χρησιμοποιείται ως ενδιάμεσο χώρισμα σε δύο δωμάτια. Το τεράστιο τζάκι στη μέση του δωματίου χωρίζει τον τεράστιο αυτό χώρο σε δύο επιμέρους, το σαλόνι και την τραπεζαρία. Το θαλασσί είναι ένα χρώμα που λατρεύει ο Michael Phelps και καταλαβαίνουμε απόλυτα τον λόγο, μιας και περνάει τις περισσότερες ώρες της μέρας του μέσα σε μια πισίνα ή στη θάλασσα. Όλο το σπίτι έχει διακοσμηθεί με μπεζ, λευκό και γκρι παλ τόνους και το μόνο χρώμα που συναντάμε συνήθως είναι κάποιες γαλάζιες λεπτομέρειες.
Οι καρέκλες στην τραπεζαρία είναι σε μπεζ χρώμα και έχουν στο πλάι μεταλλικά τρουκς.
Οι καρέκλες στην τραπεζαρία είναι σε μπεζ χρώμα και έχουν στο πλάι μεταλλικά τρουκς.
Για να προετοιμαστεί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Phelps κολυμπάει 2-5 ώρες την ημέρα, 6-7 φορές την εβδομάδα.

Κυρίως σαλόνι Η διακόσμηση στο κυρίως σαλόνι είναι πολύ εντυπωσιακή, παρόλο που και σε αυτό το δωμάτιο κυριαρχεί το μπεζ και το λευκό. Ένα χαλί με γεωμετρικά σχέδια, μερικά ριγέ μαξιλαράκια, τα ιδιαίτερα φωτιστικά και ο πολυέλαιος δίνουν την ιδανική ποσότητα έντασης στο δωμάτιο. Ο πίνακας δίνει χρώμα και αναδεικνύει ακόμα καλύτερα τον πολυτελή χαρακτήρα του σαλονιού.
Το σαλόνι, η κουζίνα και η πισίνα είναι τα 3 πιο εντυπωσιακά σημεία του σπιτιού.
Το σαλόνι και η κουζίνα είναι τα 2 πιο εντυπωσιακά σημεία του σπιτιού.
Σαλόνι Στο σπίτι υπάρχει και ένα δεύτερο μικρότερο σαλόνι όπου η οικογένεια χαλαρώνει όταν είναι μόνη της και δεν έχουν επισκέψεις. Τα γεωμετρικά σχέδια είναι αγαπημένα του Phelps (ή του διακοσμητή του) καθώς τα συναντάμε σχεδόν σε κάθε δωμάτιο. Στο σαλόνι βλέπουμε και πάλι γεωμετρικά σχέδια στο χαλάκι μπροστά από τον καναπέ αλλά και στα μαξιλάρια και τα σκαμπό.
Το δευτέρο σαλόνι του σπιτιού.
Το δευτέρο σαλόνι του σπιτιού.

Παιδικό δωμάτιο Μπορεί να μην έχει δημοσιευθεί φωτογραφία του παιδικού δωματίου του γιου του αλλά ο Phelps είχε πει σε συνέντευξή του: «Το θέμα του δωματίου είναι σε γκρι τόνους. Μας αρέσουν τα δωμάτια που έχουν ένα πιο παγκόσμιο θέμα, όπως είναι οι χάρτες. Ίσως κάνουμε κάτι τέτοιο. Ή μπορεί να έχουμε σαν θέμα το νερό. Έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας».
Ο Phelps έχει δηλώσει πως η πατρότητα τον έχει αλλάξει. Ο ίδιος δηλώνει πως όταν βρίσκεται εκτός πόλης βάζει τη σύντροφό του να του στέλνει 30 φωτογραφίες του γιου του την ημέρα για να μην χάνει κανένα στιγμιότυπο από τη ζωή του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου