Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Είστε άνεργος; Δείτε πώς θα πάρετε 2.600 ευρώ

Είστε άνεργος; Δείτε πώς θα πάρετε 2.600 ευρώ
Ένα νέο πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης του οαεδ αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα απευθύνεται σε ανέργους από 29 έως 64 ετών.
Το πρόγραμμα αυτό αφορά πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ αλλά και άτομα δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
Οι αιτήσεις θα κατατίθενται ως το τέλος Δεκεμβρίου και οι ωφελούμενοι θα λάβουν επίδομα κατάρτισης και πρακτικής άσκησης ύψους 2.600 ευρώ, για ένα χρονικό διάστημα έως και έξι μηνών.
Παράλληλα, οι πάροχοι κατάρτισης θα λάβουν 1.155 ευρώ με προσαύξηση 200 ευρώ για κάθε άνεργο που θα συνεχίσει να εργάζεται στην εταιρεία όπου έκανε την πρακτική του.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Θεωρητική κατάρτιση 120 ωρών.
Συμβουλευτική υποστήριξη.
Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων.
Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα διάρκειας 500 ωρών σε βάθος 5 μηνών.
Η συνολική διάρκεια κατάρτισης δεν μπορεί να ξεπερνά τις 8 ώρες την ημέρα.
Πληροφορίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα:
www.voucher.gov.gr
πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου