Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κατασκευές απο φελιζόλ - 60 υπέροχες ιδέες!


Θα εκπλαγείτε ευχάριστα εαν δείτε τι μπορείτε να κάνετε με το ταπεινό φελιζόλ! Μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακόσμηση του σπιτιού σας και όχι μόνο.  Οι χρήσεις του και οι κατασκευές με φελιζόλ είναι πολυάριθμες αλλά εδώ θα ρίξουμε μία ματιά πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στη διακόσμηση σπιτιού και συγκεκριμένα πώς μπορούμε να φτιάξουμε απίθανους πίνακες!
Στο εμπόριο κυκλοφορούν φελιζόλ σε διάφορες διαστάσεις και σε διαφορετικό πάχος. Εσείς απλώς έχετε να επιλέξετε τι σας κάνει για την κατασκευή σας. Το φελιζόλ είναι ένα πολύ εύκολο υλικό καθώς κόβεται και μεταμορφώνεται εύκολα, είναι πολύ πολύ οικονομικό και πολύ ελαφρύ.


Ας τα πάρουμε λοιπόν απο την αρχή. Μία εκπληκτική ιδέα είναι  να διαλέξετε ένα κομμάτι ύφασμα και να το τυλίξετε γύρω απο το φελιζόλ. Δεν χρειάζετε να περάσετε κόλλα σε όλη την επιφάνεια απλά στο πίσω μέρος εκεί δηλαδή που θα διπλωθεί, στο τελείωμα του. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ταινία, κάνει καλή δουλειά εξίσου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2 ή 3 κομμάτια φελιζόλ και να τα τυλίξετε με καλής ποιότητας ύφασμα. Θα έχετε ένα υπέροχο έργο έτοιμο να το κρεμάσετε στο σαλόνι σας τοποθετώντας τα το ένα δίπλα στο άλλο.!


Κάντε το ίδιο και με φωτογραφίες! Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Προσοχή ούτε στις φωτογραφίες βάζουμε κόλλα στην επιφάνεια γιατί θα γεμίσει φυσσαλίδες και θα δυσκολευτείτε να τις βγάλετε. Φυσικά μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε, έτσι και αλλιώς μας αρέσει ο πειραματισμός!


Μπορείτε να κόψετε κομμάτια φελιζόλ σε διαφορα σχήματα και να φτιάξετε μία όμορφη σύνθεση.





Πολλά κομμάτια φελιζόλ το ένα μέσα στο άλλο δένουν απίθανα αισθητικά!

 

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι θα μπορούσατε να περάσετε μία κουρτίνα μπάνιου στο φελιζόλ να να εχετε αυτό το αποτέλεσμα; Ιδανικό για την κρεβατοκάμαρα!



Γράψτε πάνω στο φελιζόλ το μήνυμα που σας εκφράζει και αρχίστε να βάζετε πινέζες!



Σχεδιάκια για το παιδικό δωμάτιο




Πίνακας άλμπουμ φωτογραφιών!








Υπέροχη ιδέα με τους σούπερ ήρωες των παιδιών σας.















Φτιάξτε περίτεχνα σχέδια.


Το φελιζόλ εκτός του ότι δουλεύεται πολύ εύκολα (κόβεται κτλ) μπορεί να συμπιεστεί να να φτιάξετε διάφορα σχέδια, πίνακες ή σφραγίδες.


Τουβλάκια τυλιγμένα με πολύχρωμες κλωστές




Απ'έξω φελιζόλ απο μέσα καθέφτες... καλό ε;



Φτιάξτε όμορφες κορνίζες


 Ή γράμματα, λέξεις και αριθμούς!




Παιδικά καδράκια













 

via pinterest
ΠΗΓΉ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου