Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μαριάννα Γουλανδρή-Φίλιππος Λαιμός: Παντρεύτηκαν μυστικά στο δημαρχείο του Λονδίνου [εικόνες]



Μυστικά στο δημαρχείο του Λονδίνου παντρεύτηκε η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννης, Μαριάννα Γουλανδρή, με τον Φίλιππο Λαιμό.
Το ζευγάρι πήρε τη μεγάλη απόφαση τον περασμένο Γενάρη, κάνοντας ένα πάρτι στις Μαλβίδες και μετά ακολούθησε ο αρραβώνας τους στις Σπέτσες και το πάρτι πριν από τον γάμο στην Ίμπιζα.


Παρ΄όλο που τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να παντρεύονται με το νέο έτος, η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την περασμένη Κυριακή στο Λονδίνο.
Μαριάννα Γουλανδρή-Φίλιππος Λαιμός: Παντρεύτηκαν μυστικά στο δημαρχείο του Λονδίνου [εικόνες]
Αν και ο γάμος ήταν μυστικός, η πανέμορφη εγγονή της Μ. Βαρδινογιάννη έβγαλε φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το νυφικό της χτένισμα.
Η ίδια βρέθηκε από τα μεγαλύτερα σαλόνια ομορφιά στο Λονδίνο, το Nyumba salon και προτίμησε ένα wavy look χτένισμα, δια χειρός Μιχάλη Χαραλάμπους.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου