Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτό θα πει γούστο! Δείτε το εσωτερικό του σπιτιού Αϊβάζη-Κορινθίου και θα ενθουσιαστείτε (Photos)

 
Είναι η φωλιά τους και την απολαμβάνουν στο μέγιστο! Στο Παλαιό Ψυχικό μένουν η Μαρία Κορινθίου και ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης, σε ένα σπίτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για την ηθοποιό. Και αυτό γιατί είναι το πατρικό της, το οποίο έφτιαξαν οι παπούδες της πριν από περίπου 70 χρόνια.


Η Μαρία μάλιστα είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για το σπίτι αυτό λέγοντας πόσο χαίρεται που και η κόρη της Ισμήνη έχει τη δυνατότητα να μεγαλώνει σε αυτό. «Έζησα ευχάριστα παιδικά χρόνια και οι αναμνήσεις που έχω είναι κυρίως τα παιχνίδια στη γειτονιά με την κολλητή μου Βάλια, η οποία είναι η νονά της Ισμήνης. Θυμάμαι ήμασταν πιτσιρίκια και βγαίναμε έξω στο δρόμο, όπου παίζαμε λάστιχο και κρυφτό με τα παιδιά της γειτονιάς», είχε εξομολογηθεί.


Οι δυο τους λίγο μετά το γάμο τους στην κυριολεξία μεταμόρφωσαν το σπίτι σε έναν μοντέρνο χώρο, όπου κυριαρχεί το λευκό μεγαλώνοντας αρεκτά τους χώρους προκειμένου να είναι κατάλληλο για τις ανάγκες ενός ζευγαριού με παιδί.


Μέσα από τα social media συχνά πυκνά δημοσιεύουν φωτογραφίες από το εσωτερικό τους σπιτιού τους κάνοντας τα likes να πέσουν βροχή.


Το αγαπημένο στους σημείο είναι ο μεγάλος κήπος όπου εκεί παίζουν με τα σκυλιά τους και φιλοξενούν τις χελώνες τους.


πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου