Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

17χρονη με καρκίνο δίνει μαθήματα ζωής και φωτογραφίζεται χωρίς μαλλιά


Οι χημειοθεραπείες έκαναν την Andrea να χάσει τα μαλλιά και την αυτοπεποίθησή της, την κατέβαλαν σωματικά και ψυχολογικά, αλλά όταν η μητέρα της μοιράστηκε την ιστορία της κόρης της με κάποια πρακτορεία μοντέλων, ένας φωτογράφος βοήθησε την Andrea να ξαναβρεί την αληθινή της ομορφιά. Ο φωτογράφος Gerardo Garmendia τράβηξε τις φωτογραφίες, που θα δείτε παρακάτω και τις ανέβασε στο Twitter…

«Ο καρκίνος δεν με εμπόδισε να νιώθω σαν πριγκίπισσα». Αυτό είναι το μήνυμα της 17χρονης Andrea Sierra Salazar και κοιτάζοντας τις φωτογραφίες της, δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.
Η Andrea, που ζει στο Τέξας, έχασε τα μαλλιά της λόγω χημειοθεραπειών, αφού διαγνώσθηκε με λέμφωμα Hodgkin Β’ επιπέδου στη σπονδυλική στήλη. Η θεραπεία νίκησε την αυτοπεποίθηση της κοπέλας, την κατέβαλε σωματικά και ψυχολογικά, αλλά όταν η μητέρα της μοιράστηκε την ιστορία της κόρης της με κάποια πρακτορεία μοντέλων, ένας φωτογράφος βοήθησε την Andrea να ξαναβρεί την αληθινή της ομορφιά. Ο φωτογράφος Gerardo Garmendia τράβηξε τις φωτογραφίες, που θα δείτε παρακάτω και τις ανέβασε στο Twitter κερδίζοντας πάνω από 200.000 likes.
«Αυτό το ταξίδι με έμαθε να αγαπώ και να αποδέχομαι τον εαυτό μου ανεξάρτητα από το πώς φαίνομαι», έγραψε η Andrea στο Facebook. «Τα μαλλιά μας δεν καθορίζουν ποιοι είμαστε. Όλα τα κορίτσια είναι πριγκίπισσες και σήμερα αισθάνομαι όμορφη μέσα και έξω».
«Δεν θα ήξερα ότι είχα καρκίνο μέχρι που μια μέρα ένιωσα σαν να κοιμήθηκα στραβά και πιάστηκε ο σβέρκος μου»
«Ψηλάφισα το λαιμό μου και ένιωσα μια μεγάλη μπάλα»
«Οι γιατροί με διέγνωσαν με λέμφωμα Hodgkin Β’ επιπέδου στη σπονδυλική στήλη»
«Πριν τις χημειοθεραπείες, είχα πάντα αυτοπεποίθηση. Έτσι, όταν τα μαλλιά μου άρχισαν να πέφτουν, κοιτούσα στον καθρέφτη και δεν αισθανόμουν αυτοπεποίθηση για τον εαυτό μου»
«Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν είχα λόγο να ντρέπομαι για το πώς φαινόμουν. Θα έπρεπε να είμαι περήφανη»
«Δεν είναι μόνο η εξωτερική ομορφιά, αλλά κυρίως η εσωτερική. Αυτό ενέπνευσε τη φωτογράφηση χωρίς την περούκα»
«Ο καρκίνος δεν με εμπόδισε από το να είμαι πριγκίπισσα»
Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο…

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου