Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ράμι Μάλεκ: Ο απαράβατος όρος για να δεχτεί τον ρόλο του κακού στον Τζέιμς Μποντ

Ο ηθοποιός Ράμι Μάλεκ που θα υποδυθεί τον κακό στην ταινία Τζέιμς Μποντ
Ο Ράμι Μάλεκ αποκάλυψε ότι επέμεινε σε ένα μόνο πράγμα πριν δεχτεί τον ρόλο του κακού στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, «Bond 25»: ότι ο χαρακτήρας του δεν θα ήταν ένας αραβόφωνος τρομοκράτης ή ένας κακοποιός που χρησιμοποιεί τη θρησκεία ως δικαιολογία για τα εγκλήματά του.
«Είναι ένας σπουδαίος χαρακτήρας και είμαι πολύ ενθουσιασμένος», δήλωσε ο Μάλεκ στην εφημερίδα «The Mirror» για τον ρόλο που έχει αναλάβει στην νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ. «Αλλά αυτό ήταν ένα πράγμα που συζήτησα με τον σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα. Είπα: "Δεν μπορούμε να τον τοποθετήσουμε υποκριτικά ως ιδεολογικό ή θρησκευτικό τρομοκράτη» αναφέρει ο ηθοποιός η καριέρα του οποίου εκτοξεύτηκε όταν ανέλαβε τον ρόλο του Φρέντι Μέρκιουρι στην ταινία για το συγκρότημα των Queen, Bohemian Rapsody. Ο ρόλος του χάρισε μάλιστα και το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου.



«Αυτό δεν είναι κάτι που θα διασκέδαζα, οπότε αν αυτός είναι ο λόγος που με επιλέξατε μην με υπολογίζεται". Προφανώς όμως δεν ήταν αυτό το όραμά του. Ο ρόλος που υποδύομαι είναι λοιπόν ένα πολύ διαφορετικό είδος τρομοκράτη» συνέχισε ο Ράμι Μάλεκ, που κατάγεται από την Αίγυπτο, καθώς οι γονείς του μετανάστευσαν στην Αμερική από το Κάιρο στα τέλη του '70.
Αναφορικά με την ταινία, την 25η ταινία Τζέιμς Μποντ, είπε ότι «είναι ακόμα ένα έξυπνο σενάριο από ανθρώπους που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν οι θεατές από αυτού του είδους τις ταινίες. Αλλά αισθάνομαι ένα σημαντικό βάρος στους ώμους μου. Θέλω να πω, ο Μποντ είναι κάτι με το οποίο έχουμε όλοι μεγαλώσει».

Η ταινία Τζέιμς Μποντ πάντως δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς στις πρώτες σκηνές τραυματίστηκε ο Ντάνιελ Κρεγκ, ενώ στη συνέχεια σημειώθηκαν εκρήξεις στα γυρίσματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά ένας από την ομάδα τη ταινίας.
via

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου