Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο MESSI ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ

Φαίνεται ότι η οικογένεια Messi σκέφτεται το μέλλον μετά τη Barça και έχει αποκτήσει ένα σπίτι στο Μαϊάμι. Σας παρουσιάζουμε πώς είναι μέσα!

Χρυσή μπάλα Leo Messi.  Ο Leo Messi έχει δαπανήσει 5 εκατομμύρια ευρώ

Ο LEO MESSI ΕΧΕΙ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ

Ο Messi έχει αποκτήσει την μονάδα 4705 για 5 εκατομμύρια ευρώ στον μαγευτικό 60-ιστορικό πύργο που χτίστηκε από την Dezer Development, η οποία βρίσκεται στη λεωφόρο Collins 18555, στην περιοχή Sunny Isles Beach.
σπίτι-messi-πύργος.  Ο Πύργος Σχεδιασμού Porsche, όπου ο Messi αγόρασε ένα πολυτελές διαμέρισμα
Ο πύργος βρίσκεται στην παραλία. Διαθέτει 132 διαμερίσματα και το καθένα έχει τρία υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια και ιδιωτικό μπαλκόνι. Ο Μέσι έχει αποκτήσει τον 47ο όροφο. Ανακαλύψτε πώς είναι μέσα!
house-messi-pool.  Μια ιδιωτική εξωτερική πισίνα

ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ

Το σπίτι διαθέτει ιδιωτική πισίνα για το Messi και τα παιδιά του να χαλαρώσουν τις μέρες που δεν θέλουν να πάνε στις παραλίες του Μαϊάμι.
σπίτι-messi-salon-vists.  Σαλόνι με εκπληκτική θέα

ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑ

Το τοπίο από το εσωτερικό είναι εκπληκτικό. Χάρη στο μεγάλο παράθυρο που κατέχει το σπίτι, μπορούμε να απολαύσουμε τις απόψεις σαν να ήμασταν έξω. Επιπλέον, αυτό το στοιχείο στο πλαίσιο των πιο προνομιούχων παρέχει ένα μοναδικό φως στο σπίτι.
σπίτι-messi--.  Ένα τραπέζι για πολλούς επισκέπτες

ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Το σαλόνι χωρίζεται σε διάφορα μέρη όπως φαίνονται στις φωτογραφίες και, χωρίς τοίχους, χωρίζεται σε τμήματα έτσι ώστε να μπορούμε να απολαύσουμε το σπίτι με μεγάλο εύρος.
σπίτι-messi-σαλόνι.  Ένα δωμάτιο με χώρο για τον Messi και την οικογένειά του

ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ MESSI ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Φαίνεται ότι το σπίτι δεν στερείται λεπτομερειών και είναι έτοιμο να κινηθεί τώρα. 
σπίτι-messi-υπνοδωμάτιο.  Ένα φωτεινό και ευρύχωρο υπνοδωμάτιο για τον Messi και τη σύζυγό του, Antonela Roccuzzo

ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ MESSI ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ, ANTONELA ROCCUZZO

Το διαμέρισμα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με εκπληκτική και μεγάλη θέα, όπου το αργεντινό αστέρι και η σύζυγός του, καθώς και η Αργεντινή Antonela Roccuzzo μπορούν να ξεκουραστούν ειρηνικά.
σπίτι-messi-κουζίνα.  Μια πολύ πρακτική κουζίνα

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Η κουζίνα χωρίς πολυτέλεια αξεσουάρ που συνήθως περιβάλλουν τέτοια ακριβά σπίτια φαίνεται πολύ πρακτική.
σπίτι-messi-duplex.  Ένα διώροφο και ένα δωμάτιο για το αυτοκίνητο του Messi

ΕΝΑ ΔΙΩΡΟΦΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ MESSI

Το σπίτι των περισσότερων από 1.000 τετραγωνικών μέτρων του Messi έχει επίσης έναν επάνω όροφο και έναν ανελκυστήρα για το αυτοκίνητο που ονομάζουν Deservator.
house-messi-.  Ο Messi θα ζήσει στην κορυφή του πύργου

Ο MESSI ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Ίσως ο πιο πολυπόθητος όροφος αυτού του πύργου είναι ο τελευταίος όροφος, αλλά δυστυχώς για τον Messi, αυτό δεν πρόκειται να είναι το σπίτι του.
house-messi-views.  Ο πύργος βρίσκεται στην παραλία

Ο ΠΥΡΓΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Ο Messi θα απολαύσει μοναδική θέα στον πύργο και θα μπορέσει να δει το Sunny Isles Beach από το σπίτι του, χωρίς να τον ενοχλεί κανένα περίεργο άτομο.
Φαίνεται ότι η πρόσφατη χρυσή μπάλα Lionel Messi σχεδιάζει ήδη το τελευταίο τμήμα της καριέρας του, όταν βγαίνει από την οντότητα Blaugrana και έχει αποκτήσει ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Μαϊάμι . Οι φήμες λένε ότι ο David Beckham, ιδιοκτήτης της ομάδας ποδοσφαίρου Inter Milano, θα ενδιαφερόταν να υπογράψει το αστέρι της Αργεντινής, ο οποίος μέχρι στιγμής ανέφερε ότι έχει πάντα την πρόθεση να συνεχίσει να ζει στη Βαρκελώνη. Αυτό το τελευταίο κίνημα ακίνητης περιουσίας του παίκτη FC Barcelona θα μπορούσε να δείξει νέες κατευθύνσεις στην καριέρα του ποδοσφαιριστή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπορώ να ξαναβάψω τα μαλλιά μου μέσα σε λίγες μέρες;

Αν έχετε βάψει τα μαλλιά σας πρόσφατα, και για κάποιο λόγο δεν σας ενθουσίασε το αποτέλεσμα, είναι πιθανό να σκεφτείτε να τα ξαναβάψετε άμεσα. Όμως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να διατηρείτε το χρώμα σας  ζωντανό με το να το ανανεώνετε τακτικά, και στο να βάφετε πολύ συχνά τα μαλλιά και να τους προκαλέσετε ζημιά. Για αυτό το λόγο ίσως να μην είναι καλή ιδέα να βάψετε τα μαλλιά ξανά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γνησια Ιταλικη Φοκατσια

Υλικά συνταγής: Χλιαρό νερό: 300γρ Ζάχαρη: 30γρ Μαγιά: 30γρ Ελαιόλαδο: 30γρ Αλεύρι: 450 γρ. Χοντρό αλάτι: 20γρ Δεντρολίβανο: προαιρετικα Χωρίς κουκούτσι ελιές: περιπου 7-8 στο κοματι Εκτελεση Συνταγης

Θέλεις να μάθεις το χαρακτήρα ενός ανθρώπου; Το πρόσωπό του είναι ανοιχτό βιβλίο

Οι φυσιογνωμιστές, με βάση την κατανομή ενός προσώπου είναι εις θέση να αντιληφθούν τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Πράγμα που βοηθά όλους εμάς, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ώστε να ξέρουμε εξ’ αρχής με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε. Σχήμα προσώπου